dobry wieczór
Moja Vikula własnie zasnęła wiec mam troche czasu na TT i zmykam spac, bo padam dzisiaj
pogoda u nas z nowu do d... i Vikusia była dzisiaj bardzo marudna
a ja znowu sama z nią, bo mąz od 7 do 22 w pracy
justynat sliczne usmiechy sle Cyprianek
i jaki z niego już duży mężczyzna
no i mamusia wreszcie nam sie pokazała po porodzie (chyba ze było już gdzieś zdjęcie mamusi a ja przegapiłam
)... ja zakupiłam jednak łóżeczko turystyczne, bo miało specjalna nakładke dla niemowlaczków którą mozna potem zdjąc i zrobic z łóżeczka ala kojec... mam dokładnie takie łóżeczko -
http://www.graco.co.uk/h_electra.htm
Mordeczka jak patrze na zdjęcia Kacperka to az mi trudno uwierzyć, że jest najmłodszym kwietniowym dzieciaczkiem
on juz taki spory i tak dorosle wygląda
basik oj wiem co toznaczy jak dziecko nie spi caly dzien
moja Vikula tak miała przez tydzien, a potem wgłębnie przeczytałam Jezyk niemowląt i postanowiłam go częściowo wprowadzic w zycie (tzn. porady co tam sa
)... jak na razie mała zdrzemnie mi się w ciągu dnia ze 3-4 razy... czasami 5 miut a czasami 1h ale najwazniejsze że zdrzemnie i to w łózeczku a nie u mnie na ramieniu
a codo slinienia to teraz taki okres podobno, bo brzuszek zaczyna już pracowac na całego i wydziela więcej kwasów i stad więcej śliny... a zanim nasze dzieci się przyzwyczaja do połykania jej to trochę minie...
Syla moja Vikula coraz bardziej lubi ta matę
najwiecej zabawy ma z lusterkiem, potrafi patrzecsie w nie i cała godzine
i do tego próbuje coraz częsciej i bardziej wyciągac rączki do wiszacych zabawek, a jakprzypadkiem którąs trącnie to ma radośc na całego... goraco polecam, tymbardziej, ze sa takie maty które możesz złozyc w 2 minutki i odłozyc gdzies jak nie uzywasz...
Asiula powodzenia na egzaminie... i pamietaj główne przykazanie kwietniówek - co masz zrobic dzis zrób pojutrze
zreszta Katrin już ci o tym pisała
Katrin patrze na zdjęcie mojego ziecia w podpisie, patrze i napatrzec się nie moge... jak on dojrzale wygląda
no i spóźnione lecz szczere wszystkiego NAJ dla Antonia z okazji imieniek od tesciowej i narzeczonej
no i wszystkim slicznie dziękujemy za komplementy dla mojej kochanej rozrabiary
[ Dodano: 2007-06-17, 22:46 ]Katrin a ty nie przyjedziesz do Katowic chociaz na trochę miedzy wrzesniem a koncem listopada??? Miałam nadzieje, że tak i bedziemy wtedy mogły oficjalnie zapoznać narzeczonych
i oczywiście ustalic wszystko odnosnie ślubu