Maggie dokladnie to nawet dobrze ze Nicole jest towarzyska ja wole jak jest otwarta na innych ludzi niz ma plakac.. ale to jednak ludziom tez przeszkadza bo chca posluchac ksiedza i kazania a nie jak dziecko z tylu sobie po swojemu gaworzy i do wszystkich rece wyciaga i tak chocby rozprasza wiadomo to dziecko ale jakos tak nie wiem dziwnie.. najlepsze to ze wogule mala nie umiala wysiedziec w jednym miejscu nawet ja postawilam na tej lawce ale to tez nic nie pomoglo..
Takze dlatego malej zachowanie jest takie ze do kosciola jest troche za mala.. ale poczekamy az troche podrosnie i moze cos sie zmieni..
dla Antosia za piekne chodzenie super chlopczyk
Iwona,Diem waszym chlopaczkom tez wielkie brawa
bijemy za samodzielne proby chodzenia super..
A tak to prawda z tym ze ludzie wyjezdzaja za granice i niewiedza co ich tam spotka.. raz sie uda pracowac a drugim razem ktos cie zabije.. to straszne.. ten swiat jest z jednej strony piekny a z drugiej tak okrutny i niebezpieczny.. Ja tez znam przypadek na faktach jak kolezanka mojej mamy wyjechala do pracy do Wloch,zostawila 3 doroslych prawie ze synow i co ten najmlodszy z nich niemial jeszcze 19 lat i sie powiesil na smyczy od psa.. siostra moja byla niedawno na pogrzebie..
Chlopakowi brakowalo matki.. a ich ojciec ich opusil jak jeszcze mali byli.., i ja wyciagam z tego wniosek ze ludzie chociaz biedniej niech zyja ale niech nie wyjezdzaja bo tylko sie wszystko psuje i rozpada.. ja wiem co mowie bo moja mama tez wyjechala do NIemiec i byc moze przez to wszystko bylo inaczej.. potrzebowalam ja a jej nie bylo.. ale to dluga historia .. i wspomnienia bolesne..
A u nas dzisiaj oguilnie dzien minal super,po obiadku poszlismy sobie do naszej kawiarenki na lody byla piekna pogoda,najpierw troche pospacerowalismy a pozniej lody pycha byly..
Pozniej pogralismy troche w karty oczywiscie maz mnie jak zawsze ogral ale nic odegram sie innym razem hehe
A teraz malutka sobie spi.. maz patrzy na tv a ja troche pisze i znowu zaczynam pisac wypracowanie hehe chce jeszcze wam powiedziec ze mala Nicole tak jest za mna i tak jest ze ja ide do lazienki umyc zeby a moj maz zajmuje sie NIicole i mala odrazu biegnie za jedna raczke z mezem do lazienki i mnie szuka gdzie jestem.. tak juz do mnie przywykla i przyzwyczaila sie ze tylko ze mna sie dobrze czuje jak to mamusia
TGRoche mi tez glupio bo maz tez by chcial z mala pobyc a mala tylko do mnie idzie i nic wiecej ja nie interesuje jest to normalne wiem a z drugiej strony ????? Wazne ze malutka jest szczesliwa i kochana i takie male dziecko potrafi tez okazac ta milosc spowrotem ja ja odczuwam i przyjmuje Pieknie
Ok juz ide bo za duze te moje wypracowanie juz jest hehe Buziaczki wielkie dla was milej nocy i Dobranoc do jutra paaaaaa
[ Dodano: 2007-06-18, 07:20 ]Dzien dobry z rana.. Ja juz sie nie kladlam bo jestem wyspana nawet i mam troche roboty,pranko sie pierze ,potem troszke porzadek i takie tam pierdolki
U nas dzis od rana strasznie pada..
Jakos nie lubie jak pada bo wtedy niema co robic..
Pozatym nocka minela ok,mala nie plakala ani sie nie obudzila
teraz sobie jeszcze spijusia i mysle ze do 9 00 pospi
A ja jestem troche w internecie,milego dnia zycze wam wszystkim mamusie i BUziaczki paaaa zajrze pozniej jak sie obudzicie
[ Dodano: 2007-06-18, 07:53 ]A teraz troche foteczek mojej malej slodkiej ksiezniczki