wszystkiego najlepszego dla Oskarka i Dejviego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Biedny Oskarek pewnie się bardzo wystraszył.Tez przezyłam chwile grozy jak Adulek spadła z wersalki
[ Dodano: 2007-06-18, 09:39 ] Kasiu witaj :ico_buziaczki_big: Aga_fr Ada ma tak samo wczoraj wstała o 9 a pierwszą drzemke sobie zrobiła o 18 pół godziny
Aga Majka spi raz w dzien, wczoraj wyjątowo spala dwa razy i wydawaloby sie,ze wieczorem powinna usnąc wczesniej, ale nie , bo nie usypia wczesniej jak o 21-ej. W tamtym tygodniu ze trzy dni o 20-ej juz spala ale juz sie jej odmienilo .
heh iwonko.. Julia jak widzi aparat od razu sie usmiecha.. ale tym razem mam mało fajnych fotek, bo Julka była tak zafascynowana zabawkami kuzyna, ze nie w głowie jej było robienie sobie zdjęć
A wiecie co.. poznanski klimat tak Julci pasował... przesypiała caaaaaaaaaaaaałe noce do 6 rano.. daqłam jej mleko i do 8 spała... aż byłam w szoku bo myslalam ze na obcym miejscu nie bedzie chciała mi spac... a tu była miła niespodzianka...
Kasiu super foteczki mojej synoweczki dawaj dawaj wiecje , czekamy do pozniej
Oskarek w cigu dnia to przewaznie 2 drzemi robi . pierwsza od okolo 9-12 i wowczas spi ok godzinki
nastepna ok 15-17 i wtedy spi tak do pol godzinki..
a potem zasypia roznie... od 19 do 22 czasami