Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2007, 12:03

no Aniu ciekawe ciekawe :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-06-18, 12:20 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-06-18, 12:31 ]
Obrazekoczywiscie ARUS kochaniutki

[ Dodano: 2007-06-18, 12:35 ]
Obrazekja z braciszkiem :-D

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 cze 2007, 12:38

[glow=red][center][size=200]Jaśnie Pani gratulujemy!!!!![/size][/center][/glow]

Asiulka trzymaj się dzielnie i wracaj do nas z maleństwem.

Juli śliczny twój Krzysiu! Ależ przeżyłaś, no ale już po wszystkim i masz swoje szczęście przy sobie. Powodzenia w nowej roli i dużo zdrówka dla Krzysiulka.

Frydza ładnie ładnie. Poisz browarkiem małą Wiktorię :ico_nienie: .

Aniu, Madziorka, Frydza już wkrótce wasza kolej. Cierpliwości. A ciekawe czy Karla już urodziła?

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2007, 12:57

Kamilka nie niepoje Wiki piwkiem :ico_nienie: :ico_nienie: to maz sie delektowal i mi postawil na brzusiu :-D

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

18 cze 2007, 14:07

GRATULACJE DLA JASNIE PANI!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Karla
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 cze 2007, 14:16

GRATULACJE DLA JAŚNIE PANI!!!!!!!!!!!!!

ja dziś zaliczyłam szpital = ktg i badanie, ale nic się nie dzieje wiec odesłali mnie do domku :ico_ciezarowka: nadal wyglądam więc jakbym połknęła co najmniej ARBUZA

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2007, 14:38

frydza dzieki wielkie za wiadomosc...
jeszcze spalam hihi potem prysznic i sniadanko i wlasnie dotarlam na tt hihi

[glow=green][size=200]JASNIE PANI JESTES WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[/glow]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-18, 15:32 ]
przedstawiam nasz brzuszek z soboty- 38 tydz

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
-indigo-

18 cze 2007, 15:46

Hahahah Madziorka ale nonono zdjęcie z Adaśkiem zrobiliście....normalnie wymiekam... :-D :-D :-D
A w ogóle to wyglądasz pięknie!!!! Jak dla mnie to jesteś stworzona do bycia w ciąży!!!

Mój kurczaczek śpi, ale dość niespokojnie. Pręży się dzisiaj i wygina. A ja już mam schizy czy aby coś go nie boli. Ale nie płacze więc sobie myślę, że chyba jest ok. Ech mogłyby te maluszki porozumiewać sie z nami jakoś telepatycznie czy coś... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2007, 16:03

dzieki kamilka hihi :-D a mi sie wydaje, ze grubo juz wygladam... :ico_noniewiem: . i ta cera wciaz taka sama...bleeee :ico_olaboga: nawet ciaza mi nie pomaga ............ahhhhh... :ico_placzek:

a ty jestes super mamuska. :-D . masz czas na tt... :ico_szoking: . maluszek szczesliwy.. :-D . nie przejmuj sie ..poki je robi kupki i nie placze to pewnie nic mu nie jest... :-D
ja czytam "jezyk niemowlat" zeby wlasnie zalapac ich tajemnicze odglosy i porozumiemawcze grymasy :ico_oczko: ... ale nie wiem czy w praktyce sobie poradze. :ico_oczko:
pewnie doszlas juz do siebie i nikt by nie powiedzial, ze prawie 2 tyg temu rodzilas.... :ico_brawa_01:
wklej nam nowe fotki tomeczka co bysmy mogly razem z toba twoje cudenko podziwiac :ico_brawa_01:

dzis ma wrocic lucy i mowila ze pewnie na tt zagladnie.. :ico_oczko: nasza maniaczka tt hiih :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pusto tu bez niej... hihi niech juz wraca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 cze 2007, 16:57

hej dziewczyny,

Krzyś prześliczny - gratuluję :ico_brawa_01:

Madziorka , Kamila ma rację jesteś stworzona do bycia w ciąży :-D a zdjęcia jak zawsze piekne :ico_brawa_01:

Kamila czy ty przepajasz Tomeczka?

Avisek dobrze ,że twoje piersiątka wracają do formy, skoro mała śpi i nie wybudza się tak długo na karmienia to znaczy ,że pokarmu masz akurat.Ja miałam to samo po nawale , wydawało mi się że piersi są za miękkie i mleko mi się kończy :-D
co do tego kichania to maluszki w taki sposób oczyszczają sobie nosek, Julka czasami wydaje taki dżwięk jak kasel, ale myślę że to dlatego jak ma jej się ulać.Nie ma się czym martwić.
Aha i ssie ok 10 min.

Kamila ja dostałam taką płytę od położnej, jest na niej : zdrowy noworodek, przewodnik po karmieniu i szczepionki skojarzone , masz taką samą?

Asiula trzymamy kciuki i czekamy na wieści.

Jaśnie pani gratulacje, wracaj szybko do siebie i wklej fotki swojego cudeńka

Lucynko na twoje foteczki tez czekamy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 cze 2007, 17:05

Agnieszka, ja też myślałam, że piwkiem poisz małą Wiktorię :-D :-D

Madziorka, zdjęcie z Adasiem zarąbiste, wymiękam normalnie.... dziewczyny mają rację, że bardzo ładnie wyglądasz w ciąży :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[b]
Kamilko
[/b], no własnie, pochwal się nowymi fotkami Tomeczka, bo my tu bardzo spragnione takich słodkich maluszków jesteśmy.

Mój mąż właśnie poszedł do kolegi, którego żonie właśnie popsuł się samochód (wraca z pracy). No i bbiedulka nie może się do niego dodzwonić, bo ten kolega to strasznie roztargniony jest i czasem nie słyszy jak mu komórka koło ucha dzwoni :ico_olaboga: :ico_olaboga: Mam nadzieję, że Krzyś nie będzie musiał po nią jechać, bo ja się czuję jakoś dziwnie ...... brzuszek mam twardy i pobolewający i do tego zaczęło mnie pobolewać w okolicy krzyżowej..... jejku, może to już :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: pewnie nie, raczej fałszywy alarm, ale dziś nawet brat dzwonił do mnie z uk żeby zapytać czy nie rodzę, bo on ma jakieś przeczucie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no nic, zobczaczymy :-D :-D :-D a teraz idę zjeść obiadek, może któraś ma ochotę na zapiekankę z brokułami :-D :-D :-D :-D mogę się podzielić, hehehe....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”