Ania az mnie ciary po ciele przeszly jak przeczytalam, ze ty moze juz....
mamy tylko 3 dni roznicy... a ja nie chce jeszcze rodzic!!!! hihi
aniu ja tez mam plan robic zapiekanke z brokulow.... ale nie wiem jeszzce czy dzis...
ja robie brokuly z makaronem boczkiem czosnkiem i serem zoltym... a jak przedstawia sie twoja? hihi
a za komplementy jeszcze raz dziekuje hihi no tak zdjecie w sepii tuszuje co nieco hihi
a ta fotka z adasiem to tak przypadkiem mi wyszla... chcialam ten brzuszek lepiej ujac ale ciezko tak we dwojke to zrobic
acia - chcialabym. dzisiejsza noc wlasciwie przeplakalam, znow goraczka 39 i zastoj w piersi i do tego niemilosierny bol.. nikomu nie zycze...
byla polozna znow troche odciagnela i stwierdzilysmy ze ten stan zapalny moze sie dziac od tej beznadziejnie wygladajacej brodawki... ktora wyglada jakbym miala raka - szok... musze z tej piersi sciagac i podawac malej butelka zeby sie cyc wygoil bo normalnie mam przez to mega dola... zamiast cieszyc sie z macierzynstwa u mnie tylko w kolko problem za problemem... i pomyslec ze oskarka karmilam 10 miesiecy... coprawda na poczatku bylo to bolesne ale potem sama przyjemnosc.... teraz mala karmie z lewego cyca normalnie a z prawego sciagam ile sie da... przed chwila udalo mi sie tylko 40 ml, bo tak boli a pozatym jest zatkany.... wypila z butelki - no coz... nie chcialam tego, mam dola z tego powodu ale bol ze mna wygral
madziorka - zdjecia jak zwykle przepiekne, brzuszek masz jak z żurnala.. .szkoda ze nie dlugo nie bedziemy go ogladac hihi
[ Dodano: 2007-06-18, 17:43 ] dzieki frydza....
indigo - babcia wziela mala na spacer, gdybys widziala co jej nalozyla? hi hi, normalnie syberia,,, ale nie przegadasz... ja dogorywam z kapusta na cycku... zaraz ide co nieco sciagnac
JASNIE PANI SERDECZNIE GRATULUJE :ico_brawa_01a to fotki oliverka zaraz po porodzie
niestety ten slad to po kleszczach,nie dalo rady inaczej urodzic dzis juz prawie nie widac,a moj bidulek jest zdrowiutki
lucy nie mozemy sie z adasiem napatrzec na twojego syneczka... jest taki sliczny... !!!!
avisek strasznie ci wspolczuje !!!! nie lam sie z powodu karmienia butelka jesli ma to ci ulzyc w cierpieniu. . przeciez maluszek dostaje twoje mleczko!!!!