Delicja- strasznie mi przykro z powodu tego co się stało....... To naprawdę jest niesprawiedliwe.... Chciałabym umieć Cię pocieszyć, ale niestety nie wiem jak... Jedno co mogę napisać, to to, że naprawdę wszystko się jakoś ułoży... Jak pisały dziewczyny czas leczy rany. Wasze tez wyleczy!
agi, Faktycznie, strachu miałam co nie miara, ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło...
Pisałyście wcześniej o tym, że podczas karmienia przez 3 miesiące kobiety są niepłodne- otóż nie zawsze jest to regułą... Młodsza bratanica Rafała jest na to dowodem
I znam inne przypadki na dowód, że tak nie jest
Moja ginka kazała mi nie słuchać tego- twierdzi, że to bzdura. Ostrożności nigdy dość!
M0rD3CzKa, zdjęcia są super! Nati to skóra z Ciebie zdarta, a i pozostałych pociech tez byś się nie wyparła
A moja Julcia śpi od 15,30!
W dzień!!
I mam nadzieję, że kciuki będziecie trzymać 3 lipca- bo na pewno się nie obronię! Co ja bez Was mogę?
[ Dodano: 2007-06-18 ]A jeśli chodzi o kochane kilogramy to ja mam ich jeszcze 5 na zbyciu... Muszę sobie na obronę jakiś nowy ciuch kupić, bo stare wdzianko nieco mnie opina...