Dzien dobry
Diem gratulacje wielkie dla siostry,i dla ciebie ze zostalas ciocia

Buziaczki dla twojego siostrzenca zeby sie ladnie i zdrowo chowal

Cos mi sie wydaje ze macie po czesci racje ze moja Nicole mi zaczarowalyscie tak fajnie chwalilyscie jej spanko a ona jakos coraz mniej spi i jest bardziej zywa.. i energiczna teraz znowu zasnela i do 12 00 sie obudzi i pozniej dopiero tak kolo 17 - 18 znowu zasnie do 20 00 takze caly dzien praktycznie jest na nogach ale nie narzekam i juz przyzwyczailam sie ze dzien z moja Nicolcia jest bardzo zywy i nieda sie z nia nudzic tak to jest ale wazne ze malutka jest zdrowa i szczesliwa
A tak to u nas ok,dzisiaj wstalysmy sobie o 8 30 zjadlysmy sniadanko,i wzielysmy sobie prysznic a teraz moj maly skarbus spi.. a ja ide cos na obiad przygotowac i moze wypiore znowu bo pogoda ladna sloneczna a ja zmienilam posciel
Aginka jesli chodzi o mleko to ja tez bede dawala raczej normalne mleko bo Nicole zadnego innego mleka jakos nie toleruje.. zobacze jak to bedzie jak bedde jej dawala normalne moze akurat bedzie jej smakowalo itd.. Jestem pozytywnie nastawiona
Ja tez bym sie napila z wami kawusi ale za daleko jestem i pozostaje mi sie napic kawy z wami tylko wirtualnej a moze kiedys w przyszlosci normalnej ale kto to wie

Wszystkim zycze milego dnia i pieknego humorku bo ja mam dzisiaj ladny humorek i zarazam was nim
[ Dodano: 2007-06-19, 13:15 ]
Oj.. a tu nikogo niemaaa..
NO to nic napisze tylko ze za niedlugo idziemy sobie z Nicolcia na spacerek i troche na male zakupki chociaz jeden sklep mamy w Hohenpeißengergu
OK to buziaczki dla was i widze ze tez ostro spacerujecie sobie
U nas pogoda cudowna UPAL!!! I jak skoncze zupe robic to idziemy na pacierek