:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: [glow=green]DUZE BUZIACZKI DLA OLIWCI ZA UKONCZENIE KOLEJNEGO MEISIACA [/glow] :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
justynko trzymam kciuki za prace twojego meza....
u mnei znow pakowanie.. jutro wyjazd do Zakopnaego.. tak mi smutno ze Julia nie jedzie z nami
Dziewczyny moj synus zasuwa po podłodze ze glowa boli nie chce siedziec w lozeczku tylko chodzic. Obiadku oczywiscie nie zjadł calego tylko polowe bo zaczely sie krzyki ale niedlugo dam kakao zobaczymy czy mu posmakuje no i jak sie bedzie po nim czul oczywiscie o wszystkim wa spoinformuje. a teraz wkleje kilka zdjec mojego synka
Znowu miałam problemy z TT Ewelina82, super śmieszek z Pawełka Justynka trzymamy kciuki za męża
trochę się martwię o Michasia, bo odebrałąm w końcu wyniki i niby hemoglobina sie podniosła, ale nadal tylko 11,2 Pewnie nadal będzie brał żelazo.
Dziekuje dziewczyny Iwonka ja juz pilnowala te dziewczynki ale wiktoria byla mala a teraz stwierdzilam ze nie bede przy pomcy Justysi 25 i Edyty :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: