KarolasNiestety u mnie nie będzie takie możliwości, żeby p. z recepcji popilnowała synka z prostej przyczyny - to gabinet prywatny i takowej rejestracji nie ma ( zapisy na telefon od 12 - 13 codziennie). W gabinecie sam lekarz
Lutówki Wczoraj byl najgorszy dzień w moim życiu najadłam się strachu co niemiara - nie mam siły o tym pisać najważniejsze że Łukaszkowi dzięki Bogu nic nie jest. Fajnego ma Łukasz patrona bo super nad nim czuwa.
Wiecie co wczoraj zdałam sobie sprawę ile mam szczęścia, że dziecko mam zdrowe i nienajgorzej jest, na głowę mi nie kapie, jeść jest co rachunki też się placi więc ok. Obiecałam sobie że już nigdy nie będę narzekać. i dziś jestem najszczęśliwszą kobietą na ziemi synek i mąż zdrowi rodzinka też więc jest naprawdę cudownie. Chwilka zadumy czasem potrzebna jest chyba każdemu.......
IzaCórcia jest naprawdę laseczka malutka, ale to chyba po mamusi bo Ty śliczna dziewczyna jesteś (i wyglądasz bardzo kobieco i cieszy mnie to że nie każdy jest chudelcem
)
[ Dodano: 2007-06-20, 07:36 ]HekkateA czym Ty się dziewczyno przejmujesz, ja tam z parasolką chodzę i do tego wózek mam czerwony ( bo taki zawsze chcialam i wcale mi nie przeszkadza, że to dla chłopca). Mnie wogóle nie obchodzi co ludzie pomyślą grunt żeby Łukaszowi dobrze bylo, a jest pod parasolką i ze zlożoną budą.