Szczescie mlodej parze by to przynioslo! Super!!!
My to juz po nalesnikach!!! Ale sobie pojadlam! Ja to je lubie slone z szyneczka i serkiem , tak podsmazone, zeby serek sie stopil! Mniam!!!
Ula powiem ci, że sexik jest bardzo pomocny żeby poród szybciej się rozkręcił....nam położna w ostatniej ciąży zalecała.... bo w nasieniu jest hormon prostagladyna ktora zmiekcza szyjke a orgazm wyzwala oksytocyne ktora wywoluje skurcze...
[ Dodano: 2007-06-20, 12:47 ]
a mnie w ostatniej ciąży to czop odszedł dopiero na dzień przed porodem...
[ Dodano: 2007-06-20, 12:48 ]
no to lecę do tej szkoły a po drodze może truskaweczki....i arbuzika kupię, bo jakoś mnie naleciało na arbuza
Ula nie mam co prawda doświadczenia ale w mądrych książkach wyczytałam że czop może odejść zarowno na dwa tygodnie jak i dwa dni przed porodem.......
Siedzę w domu nudzę się i czekam na 14 bo wtedy wyłażę z domu i jadę do makro. Pieluszki są w promocji: Bella happy startówki za 17 PLN co prawda mam juz dwa opakowania ale Natusia ma być malutka więc yślę że sie przyda jeszcze jedna paka
Witam was dziewczynki wszystkie serdecznie
Ale sie napisałyście.Maiłam trochę do nadrobienia bo mnie tu dawno nie było.
Fajne te staniczki i wogule nie drogie chyba będę sobie musiała kupić.
ULA_TOMEK ty to rzeczywiście już niedługo zobaczysz swojego szkraba
Ale mi sie brzusio napina i pobolewa ,a maluszek ta sie wierci .Więc leże i leże
Kurcze jak sobie myślę że za niedługo będę mięć dzidziusia obok siebie humor mi sie poprawia
Jakie to szczęście spodziewać sie dzidziusia nie dziewczynki ?:ico_brawa_01:
Aniu widać My to lubimy te średnie wyliczać
Ja też słyszałam że sex pomaga przy porodzie Więc będziemy szaleć Wymęcze tego mojego chłopa hihi
Uleńko masz już tylko 8dni normalnie pozazdrościć
No a ja tez sie juz narobilam tych pierogow i pojadlam.40 schowalam na ciezkie dni jak nie bede miala ochoty lub czasu robic A napocilam sie przy nich jak nigdy
Zaczyna sie ,zaczyna sie Ula