Ja tez czesto w ciuszki nosek wkladam! To takie malutkie cudenka! az smieszne, ze dzidzie sa az takie malusie! Poza tym to sie tez smieje, ze pewno nawet ten najmniejszy rozmiar bedzie zbyt duzy! bo tak z corcia bylo!
A arbus cos mi nie podchodzi tego roku Kupilismy i nie smakuje mi. Nie ma jak to truskawki i czeresnie
[ Dodano: 2007-06-20, 13:49 ] A moj jak pokazuje roz.50 i mowie ze juz taka Julka moze byc to robi takie oczy Jak ona sie tam miesci i jaka ogromniasta
dziewczyny a która z was wie jak wyglądają wody płodowe są przeźroczyste czy białawe,bo mi coś cieknie i cieknie a ostatnio jakby z odrobiną krwi, naszczęście brzuszek mniej boli jak będzie bolało dalej to trzeba się chyba będzie wybrać do lekarza naszczęście jutro KTG
[ Dodano: 2007-06-20, 15:38 ] a co do mojej znajomej to będzie cesarka najpóźniej we wtorek dziwne tylko że jak z małą lepiej to raptem wód płodowych zamało, ci lekarze to każdego dnia wynajdą coś innego mimo że jeszcze poprzedniego było wszystko ok.- ona ma termin na 20 lipca więc się trochę wku.... że dziewczyna mego brata urodzi pierwsza
Sandro z tego co wiem są bezbarwne nie mają zapachu to po prostu tak jakby zwykła woda. Z tego co ostatnio czytałam to kupuje sie specjalny papierek lakmusowy -nie jestem pewna tej nazwy i sobie sprawdzasz.W aptece ci na pewno powiedzą dokładniej.