hello, w koncu z tej mojej drzemki nic nie wyszlo bo maluch mi zglodnial i wyladowalam w kuchni
no mi chyba jednak ten czop odchodzi bo jest taka brazowawa wydzilina, ale skurczy rzadnych nie mam, tylko maluch sie ciagle wierci i czasami brzuszek boli mnie jak przed okresem, ale mam nadzieje ze maluch chociaz do niedzili w brzuszku posiedzi
juz sama nie wiem bo tu niektore laski pisza ze im ten czop nawet dwa tygodnie przed porodem odszedl
dzi side na cwiczenia do szkoly rodzenia to popytam sie jeszcze poloznej
popatrzcie dziewczynki jak to zleciało..... Najpierw poznawałyśmy się na starym forum, potem przeniosłyśmy się tu, a teraz już zaczynamy powoli się "rozsypywać "
Ja cały czas mam "mokro" w majtach ale doktorek stwiedził że wody w normie więc narazie tym sie nie martwie.......
A ja bylam na spacerku i po 15 min twardnieje brzusio.To prawda Abegano dopiero co sie poznalismy a tu prosze Najgorsze to to czekanie teraz bo mozna w kazdej chwili rodzic.No i pytanie kiedy?
[ Dodano: 2007-06-20, 19:33 ]
Tak ,tak czekamy co z nimi.Czy Ula zdazy z weselem? A jak nie to Ula wez torbe na wesele Tylko pamietaj jedz duzo i wszystko co zakazane po ciazy.Ostatnia szansa