zborra, potomstwo w formie pojedynczej OK, ale powiem Ci, że trochę mi brakuje Miłosza jak J. zabiera go ze sobą na cały dzień do dziadków (raz w tygodniu, ale zawsze to coś

boje sie ze mała udusze moimi ogromnymi cyckami
kurcze może i ja się skuszę, a jakie te "niby potówki" są białe??? Bo moja mała ma kilka koło oczek, ale te pryszczyki są białe... i jak przemywam wodą, to potem pojawiają się w innym miejscu... ale zawsze kilka jest...a u mnie kolej na dietę bez nabiału....
boje sie ze mała udusze moimi ogromnymi cyckami
kurcze może i ja się skuszę, a jakie te "niby potówki" są białe??? Bo moja mała ma kilka koło oczek, ale te pryszczyki są białe... i jak przemywam wodą, to potem pojawiają się w innym miejscu... ale zawsze kilka jest...a u mnie kolej na dietę bez nabiału....
ja tez sie tego bojeboje sie ze mała udusze moimi ogromnymi cyckami
wspólczuje... ja jem nabiał cały czas i sie z tego cieszea u mnie kolej na dietę bez nabiału....
bo rzekome potówki położna uznała za skazę białkową... a przynajmniej ma takie podejrzenie, więc mam nie jeść nabiału żeby to wykluczyć
to co ja będę jadła!
normalnie w nonono Cie kopnąc tylko!!!! weź daj se spokój z tym sprzątaniem, praniem, prasowaniem itp!!!miałam spokój...No...względny bo ja nie umiem sie relaksować...
to moze czas pomysleć o trzecim dziecku?? żarcik oczywiścieChyba zaczynam się przyzwyczajać do extremalnego macierzyństwa...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość