Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2007, 19:22

Agniecha slicznego masz syneczka cudo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

20 cze 2007, 19:44

Moja położna też powiedziała że spacery bardzo wskazane. My byliśmy z małym na dworze na drugi dzień po wyjściu ze szpitala.
Denerwuję się bo jeszcze mu nie odpadł pępek i nie wiem czy źle go czyszczę czy co?

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2007, 19:49

zauwazylam wieczorami wieksza ilosc sluzu od poniedzialku to ten czop????????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

20 cze 2007, 20:01

Witajcie kochane :-D :-D :-D
Jestem zywa i zdrowa i w dwupaku narazie :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:
ŁŚiczne tu maluszki widziałam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratuluję :)
No nono mega wysyp tu był, póki mnie nie było :-D :-D zastanawiam się teraz tylko która następna :ico_oczko:
Buziam Was mocno lecę poczytać posty :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 cze 2007, 22:16

hej hej

Agniecha ale śliczny Tomeczek. A jaki maciupki sie wydaje przy tobie...normalnie jak laleczka. Wracaj szybko do formy.

A mój Tomcio to okazuje sie mły cwaniak. Od godziny próbuję tu coś napisać. Jak go kładę do łóżeczka to zaczyna skomleć. jak tylko podchodzę to udaje, że śpi. No kilka razy z rzędu tak zrobił...nie wierzę. Ale teraz przymknął oko na dłużej. Niestety, chciałam załadować kilka djęć, ale zanim mi pozwolił to zrobic to siadła mi bateria w aparacie. no bo ile czasu może być włączony...ech... No i w takim razie jutro coś wkleję dopiero...jak dobrze pójdzie hehe.

Bałam się nocki, ale było ok. Mały budził sie trzy razy na karmienie. Co prawda później troszke mial problem z zaśnięciem, ale spoko. Przynajmniej nie marudził i sie nie wyginał.

Za to kolejna noc przed nami...brrrr. Jarka nie ma, poszedł na nockę, bo jeszcze z tego nie zrezygnował mi mo normalnej pracy. Dobry pieniądz. Tylko biedny zajechany będzie. Tak mi go szkoda. Wróci ok 5 a na 10 znów do pracy. No ale przynajmniej wiem, że dba o nasz byt. Jakos to będzie.

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 cze 2007, 22:36

Cześć dziewczyny! Ja też jeszcze w dwupaku i już mam dość .... ostatnio wydaje mi się, że będę chodzić w ciąży tyle co słoń .... No ale CHYBA jednak już niedługo ... ok, już więcej nie narzekam :ico_oczko:
Agniecha, słodka kruszynka z Twojego synka, gratuluję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Frydza, ja nie mam pojęcia jak czop wygląda, sama się nad tym zastanawiam i wypatruję; wiem tylko, że to śluz z niewielką ilością krwi ... Może mamusie nam podpowiedzią :ico_haha_02: ?

[ Dodano: 2007-06-20, 22:40 ]
Kurcze, forum strajkuje :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ?

lucy23

21 cze 2007, 01:45

indigo to rzeczywiscie maly cwaniaczek hi hi w konia mamusie robi :ico_haha_01:
leatko ja dzis bylam z malym na spacerku i normalnie jakis taki szczesliwszy mi sie wydaje he he a polozna mowila,zeby go troszke do slonka wystawiac i jemu sie bardzo podobalo :ico_brawa_01: alinko a tobie tylko 6 dni zostalo :ico_szoking: jak sie czujesz?

[ Dodano: 2007-06-21, 07:11 ]
napisalam wczoraj posta i go nie ma :ico_placzek: cos nie tak z TT :ico_olaboga: agniecha s;iczny Tomus :ico_brawa_01: ka,ilko jak nocke przezylas,ja dzis pierwszy raz tylko 2 razy wstalam,ale to tylko dzieki mojej mamie ,bo malego ,,zabawiala,,hi hi on musi miec towarzystwo,maly cwaniaczek jak kamilki synek :-D a co do cycuchow,to wczoraj mi tak ,,wywalilo,, i bola i trzeba mleko odciagac,bo sie guzy robia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Alineczq

21 cze 2007, 08:20

Dziewczyny te Wasze maluchy sa tak słodkie, ze normalnie az łzy mi w oczach stanęły ... śliczne cukiereczki :ico_brawa_01: az nie mogę uwierzyć, ze to juz się dzieje na czerwcówkach!!!! Trzymajcie się dzielnie, juz niedługo do Was dołączę :-D
Narazie potwornie bolą mnie plecy i jak dotąd tylko jeden dzień miałam skurcze, ale ucichło i juz...
Madziorka zajefajne te zdjęcia :ico_brawa_01:
Ja moze później wkleję swoje z wyprawy nad morze (jednak udało mi się namówić Karola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: )

Miłego dnia :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-06-21, 08:25 ]
[ Dodano: 2007-06-21, 08:26 ]
znowu TT świruje?? :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
poosty się nie wysyłają :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-06-21, 08:39 ]
:-)
Ostatnio zmieniony 21 cze 2007, 08:40 przez Alineczq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2007, 08:41

Dzien dobry!!! :-D albo i super dobry! :-)
Moja Tesciowa jest niesamowita.. JEstchora na punkcie Maleg- jakby mogla, to dawalaby mu sama cycka.. Wszystko chce przy nim robic.. Wiec troche to wykorzystalismy z Krzysiem, bo juz padalismy na nosy i ... pozwolilismy jej spac z Juniorem w pokoju - nie obudziła nas ani razu!!! :ico_szoking: nie pozwalala wstawac, kazała nam spac.. Przewijała, podawala mu moje mleczko z butelki i bujała w wozeczku :-) Mały wyspany, my w koncu wypoczeci i pełni sił.. Tylkomoje cycki jak sie urodzilam :ico_szoking: :ico_olaboga: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie BALOOONY! Mały od 6:30do 8 ssał i i tak mam rzeke mleka. I cholernie mnie bolą. Ale w koncu mam siły do działania i wiecej cierpliwosci do mojego ssaka.
No i moglam w koncu Krzysiowi wałowke do pracy zrobic -a za tym tesknilam bardzo :-)
Dziewuszki- jak ubieracie Maluchy na spacer? O ktorej wychodzicie? Na ile? Bo jutro ten sądny dzien i chce się wzorowo przygotowac :-)
Lece sie podoic :-D :ico_smiechbig:
Alez my mamy zycie :ico_puknij:

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 cze 2007, 08:43

agniecha - synek super....

moja Laura ostatnio w dzien w ogole nie chce spac, tylk osie rozglada i ciagle szuka cyca... probuje ja oszukac smoczkiem zeby oszczedzic moje biedne brodawki, bo wczoraj dzielnie postnowilam wrocic juz do normalnego karmienia ale to chyba byl blad bo wieczorem jak poczulam znajome lamanie w kosciach odrazu wzielam termometr i zaczelo sie - 37.6. myslalam ze sie powiesze... wiec dzis na nowo odciagam z prawego cycka.. i podam jej w butelece... co za cholera sie mnie przyplatala.... mala na poczatku lapie cycka plytko, mimo ze jej wsadzam cala nakladke do buzi, a to boli jak cholera... dopiero po 10 sekunadach zalapuje i jest lepiej a po 15 juz ok... czekam az bol kiedys minie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”