edi
Jestem mózgiem tego forum!

19 cze 2007, 21:21

fela bedzie dobrze.ja tez sobie teraz nie wyobrazam isc na rozmowe.a co dopiero po angielsku.a kiedys to pół londynu zlatałam i nic sie nie krepowałam.ale wiesz co ciezko ci chyba bedzie z fabryką.w londynie nie ma praktycznie wcale.a do sprzatanie nie chceesz?dałabym ci numer jednej dziewczyny.moze jeszcze ma ta agencje co kiedys.mogłabys nawet o mnie wspąmniec.podobno byłam jej pierwszą osoba z ulicy wzietą :ico_oczko:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

20 cze 2007, 16:48

edi dzieki,ale nie chce sprzatac robilam to przez dwa lata jak tylko przyjechalismy do uk i mam dosc tej pracy.ostatnia moja praca byla w studio gdzie robili wizytowki,manu do barow,byl tez tam inernet...stalam tam na kasie przyjmowalam zamowienia,pomagalam ludziom przy komputerach,odbieralam tlef,faxowalam ,kserowalam...i takie tam,tak wiec chcialabym cos takiego robic albo w fabryce,jak bym cos znalazla w to bysmy sie przeprowadzili na obrzeza londynu

musze konczyc bo konrad mi nie pozwala

edi

21 cze 2007, 11:53

wierze ci fela ze sprzatanie ci zbrzydło.ale kazdy ma chyba tam takie początki.a na jakis kurs nie chcesz isc.moja kolezanka w londynie kurs ksiegowosci robi a z angielskim wcale taka dobra nie jest.moze cos jej to da.tez juz 4 lata siedzi w domu.za rok jak syn pójdzie na 6 godzin do szkoły do ma zamiar cos poszukac.
czekam z niecierpliwoscią na malenstwa zdjecia.czy Jasnie Pani juz wyszła ze szpitala?

fela

21 cze 2007, 12:10

jasnie pani jutro wychodzi ze szpitala i jutro maja byc zdjecia jasnie panny,podobno tatus tak wypil za zdrowie coreczki ze w zdrowiu 100 lat bedzie zyla :ico_oczko: :ico_brawa_01: :-D
edi co do kursow to tez bym chciala zrobic jakis z ksiegowosci bo takie mam wyksztalcenie ale najpierw musze zaczac jakas prace bo wiesz wszystko kosztuje....
wyslalam juz cv do sklepu z zabawkami i dzisiaj wysylam do biura ,potrzebuja kogos do pomocy do takich rzeczy jak odbieranie tel,faxowanie wypelnianie itp. sprobuje moze sie zalapie. :ico_oczko:

te sprzatanie nie byly takie zle bo jak ludzi nie bylo w domu to albo szybko wszystko zrobilam i do domu albo tv sobie poogladalam. :-D czasami to nawet przysypialam,pawel kilka razy mnie budzil jak dzwonil do mnie :-D bo wiesz czasami 4 godz sprzatania w jednym domu to za duzo,w 2 sie uwijalam :ico_oczko: :ico_haha_01:

edi

21 cze 2007, 14:00

bo wiesz czasami 4 godz sprzatania w jednym domu to za duzo,w 2 sie uwijalam
skąd ja to znam.na szczescie miałm klucze do domów i nikt mi na rece nie patrzył.i wszystko było ok tylko czasem juz sił nie miałm jezdzic od domu do domu czy leje czy wieje a ja w tych autobusach

fela

21 cze 2007, 15:04

och edi to tak jak ja, :ico_haha_01: i te ich cholerne odkurzacze dyson...ciagac po schodach uff...ciezka praca byla...dwa domy dziennie to jakos jezcze szlo ale trzeci... to juz na nos padalam.a po tym wszystkim jeszcze do szkoly gnalam na angielski a potem do pubu z klasa...to byly czasy :-D
wiesz nawet sprzatalam u polki z pochodzenia ktora jako dziecko do kanady wyjechala z rodzicami,zydowka...i dopiero od jej sasiadki dowiedzialam sie po jakims czasie ze ona polka i rozmawiac umie po polsku,ale do mnie nic o tym nie wspomniala...dziwna baba ale byla w porzadku.pierwszy raz do niej z pawlem pojechalam bo po ang nie rozmawialam i my miedzy soba rozmawialismy po polsku a ona nic nawet nir reagowala....a i znalazlam kiedys u niej jakis spiewnik po polsku...

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2007, 16:49

czesc dziewczyny, ktora obstawiala 18 czerwca?

oto Jasnie Panna:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

jutro cos wiecej dopisze, bo padam z nog

edi

21 cze 2007, 18:25

ale sliczna tfu tfu( u was tez sie tak mówi zeby nie zapeszyc?) a jaka grubiutka :-) mama nadzieje ze daje ci sie wyspac.koniecznie napisz cos wiecej
fela no te odkurzacze to koszmar.ja to miałam samych zydów.kilku miało pochodzenie polskie ale ani słowa po polsku.mnie u zydów dobijało to ze 2 krany dwie lodówki i wszystko po 2.zeby mleko z miesem nie mieszac.niedajboze pomyliłam garnek z mmlecznych i do miesnych dałam.to obraza boga.pare przedemną wyleciało za to.mi sie raz zdarzyło i potem pytałam.nawet widelce i łyzki były podwójne.płyny do mycia i gąbki.szurnieci byli niektórzy :ico_szoking:

lilo

21 cze 2007, 18:51

Jasnie Pani :) śliczna córcia :ico_brawa_01: Warto było, co??? :ico_oczko:

BeataW
Wodzu
Wodzu

21 cze 2007, 20:29

Ale rozkoszny bąbelek,nie mogę się napatrzeć!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Kącik dla rodziców”