Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

21 cze 2007, 11:50

Kurcze wchodze chce cos napisac nie ma czasu :-D ogolnie jest dobrze maly spi i je bardzo malo placze :ico_brawa_01: pepuszek odpadl wczoraj wiec jest ok.
Co do spraw urzedowych moj P od wczoraj biega i dzisiaj ale wszystko zalatwil zostalo tylko jeszcze pesel w urzedzie i finito.
Dziewczyny wszystkie maluszki sa sliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2007, 12:09

Madziu kochana a dlaczego mialas cc???

lucy23

21 cze 2007, 12:27

latko w uk nie smaruja pepke a i tak odpada w koncu,wiec sie nie martw ,napewno wszystko dobrze...ja bylam wczoraj na spacerku,ale troszke wialo,wiec mial body a na to spioszki cieple,czapeczke,bude postawilam i maly zadowolony :-D podobalo mu sie...a dzis pogody nie ma,a tak chcielismy isc z nim na miasto :ico_placzek: bo wczoraj to tylko kolo domu...ale moze sie wypogodzi,bo tutaj pogoda 5 razy sie potrafi zmienic...alinkoty jak zwykle pieknie wygladasz... :ico_brawa_01: frydza mi do konca czop nie odpadl,a tak na niego czekalam hi hi

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 cze 2007, 12:38

Madziu, Marcinek jest śliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Frydza, dzięki za info od Asiuli. Biedna, musi leżeć w tym szpitalu i czekać, strasznie jej współczuję.... Ozdóbki na ścianę fajniutkie! Ale fajnie, że Ci czop odpada, u mnie ciągle NIC, zero jakichklowiek symptomów, że moje dziecko przygotowuje się do wyjścia :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2007, 12:40

Aniu nie smutaj sie :ico_oczko: niekiedy niema zadnych symptomow przed porodem poprostu cie zlapie i rach ciach i bedzie po wszystkim :-D

Awatar użytkownika
agniecha772
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 cze 2007, 12:42

hej dziewczynki, w dwupaku i rozdwojone. Mój Tomuś ważył 3100 i mierzył 55 cm.Też już byliśmy na spacerku,tzn tylko u znajomych, ale wczoraj siedzieliśmy na podwurku.Była u nas położna i powiedziała że maluszka można zabierać na dwór, przecież tam jest cieplej niż w domu.Mały ma kaftanik i śpioszki...Bo bobasek może mieć chłodne rączki, ale nie stópli...
A pępuszek też jeszcze nam nie odpadł, ale trzyma się już na włosku...

lucy23

21 cze 2007, 12:45

aniunie martw sie,ja jeszcze wieczorem na tt siedzialam, polozylam sie spac i po kilku minutach wody mi chlusnely ...zero objawow porodu :ico_szoking: madziu Marcinek jest cudowny :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 cze 2007, 12:51

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych spacerków z maluchami, karmienia itd...

Pocieszyłyście mnie, że niekoniecznie muszą być wcześniej jakieś oznaki porodu. Chociaż przyznam szczerze, że dziś mi brzuszek twardnieje i pobolewa przy tym. Nie tylko brzuszek z resztą, ale też w krzyżu coś odczuwam. Mam nadzieję, że to wreszcie TO, ale nie chcę się nakręcać, bo znowu będę rozczarowana...

lucy23

21 cze 2007, 13:00

aniu ja tez takie pobolewania mialam i brzuszek twardnial kilka dni i zlapalo mnie z nienacka,wiec napewno u ciebie bedzie podobnie :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2007, 14:08

witam :ico_haha_01:
dziewczyny wspolczuje wam ogromnie bolu cycuszkow. :ico_olaboga: .. nieprzespanych nocek.. itd :ico_placzek:
mnie rowniez juz to czeka niebawem.... :ico_olaboga:
mysle jednak, ze zdrowy sliczny maluszek :-D wynagrodzi nam te wszsytkie cierpienia. :ico_brawa_01: . ktore przeciez nie trwaja dlugo.. :ico_nienie: . i juz za chwilke o tym zapomnicie.. :-D podobnie jak o bolu porodowym.. :ico_szoking: . hihi ktory dla mnie teraz jest na pierwszym miejscu. :ico_olaboga: .. a okazuje sie , ze po rowniez nie jest lekko. :ico_olaboga: .. ale przeciez warto!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czyz nie???? hihi

madziu , lucy wasi chlopcy sa kochani na maxa !!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczne bobasy!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

alinko ciesze sie , ze udalo wam sie jednak pobyc nad morzem.. :-D wygladasz pieknie!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

aniu nie denerwuj sie... :ico_oczko: jeszzce 5 dni do twojego terminu. :ico_oczko: .wszystko sie moze zdarzyc.. :-D . sama widzisz, ze dziewczyny zlapalo raz dwa hihi i po bolu!!!! hihi :ico_szoking:
ja na razie luz... :ico_oczko: nie czekam z niecierpliwoscia.. :-D . pewnie jak minie mi termin to sie zacznie nerwowka hihi :-D
poki co dobrze mi z brzuszkiem... :-D smopoczucie wciaz bez zmian. :-D . rewelka hihi czopu ani sladu. :-D .. spie jak susel. :-D .. hihi i zaraz mykam znow do centrum :-D ,,, polazic po sklepach.. :ico_haha_02: . moze spotkam sie z kumpela... hihi :ico_haha_02:
ania a moze sprobuj jak lucy umyc podloge na kolanach??? :ico_brawa_01: hihi :ico_brawa_01: albo wkleic fotke brzuszka??? :-D no wlasnie... chcemy zobaczyc twoj brzuszek.... !!!! tak tak tak!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy wiec nie uzywasz nic na pepek? ja mamie nie kazalam spirytusu przywozic skoro tu nie zalecaja i nie wiem czy dobrze zrobilam... ale jeszcze mam czas na zmiane decyzji jakby co... hihi a podajesz oliverkowi wit D na krzywice?
nie wiem co mam sobie zazyczyc z polski .... powiedzialam mamie o soli fizjologicznej, witd D, oliwka, :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
powiedz jak sie rodzilo z ta kroplowka z antybiotykiem??? monitorowali plod? robili ci usg???

jak tylko asiulka sie rozdwoi to mozemy sie szykowac do szpitala :ico_haha_01:

a kiedy jasnie pani wraca do domu?? :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-06-21, 14:25 ]
mam wiadomosc z polonii od jasnie pani:
dziewczyny dzis wychodzą ze szpitala, no chyba, że Łucji wyjdzie żółtaczka, ale nie zapoawiada się
- zdjęcia malutkiej będą dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
- Łucja jest śliczna, ma ogrągła buzunie, czarne włoski i...jest podobna do Viki Kasi
- Łucja będzie żyła w wielkim zdrowi przez jakieś 100 lat...tatuś tak zabalował, wszystcy wypili zdrowie Jaśnie Panny
- Jaśnie Panią bolą szwy, ma je jakos z boku, no i okazało się, ze ma uczulenie lub nie zadziałał, juz teraz wyleciało mi z głowy , ten specyfik, ktorym znieczulają przy szyciu
- przystawia mała do piersi, ale chyba mało mleka jeszcze jest, w każdym razie Jaśnie Pani nie odpuszcza
- Łucja płacze bardzo donosnie, jak na 4 kg przystało
- pozdrowienia dla wszytskich i buziaki od Jasnie Pani!!!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”