M0rD3CzKa, strasznie mi smutno, ze jdnak to krwotok mialas, oszczedzaj sie zgodnie z zasada co masz zrobic dzis zrob pojutrze, wierze, ze starszaki Ci pomoga.Nie podnosc nic!!!!I nie kap Kacpiego-uwierz nic mu nie bedzie jak pare dni zrobisz mu dzien dziecka.Ja najchetniej tez przyjechalabym do Plocka Ci pomoc, po drodze zahaczylabym o Twoja siostre i wreczyla cenzurke z oblanym egzaminem na siostre.Jestem na nia wsciekla-jak moze zostawic Cie w takiej sytuacji bez pomocy.Ona nie zasluguje na taka siostre jak Ty.Tak to juz jest jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda d... i liczyc tylko na siebie.A nie przysluguje Ci w takiej sytuacji siostra srodowiskowa albo polozna?Trzymaj sie cieplutko.
GosiaA-wszystkiego najlepszego dla miesieczniaka Huberta.
Rybko-zazdroszcze bardzo tego morza, i tych spotkan.Ja to najblizej mam chyba do Dagles i Justynat do Szczecina jakies 700 km, a dziewczyny z Poloni niemieckiej tez hektary ode mnie mieszkaja
A na spacerach to moge spotkac tylko husciate Turczynki, ktore ni w zab po niemiecku a ja ni w zab po turecku
Hektorka-Kamilek pieknie podnosi glowke
i piekna mate kupilliscie synkowi.Ja chyba tez napompuje taka pile(maz mi kupil do cwiczen w czasie ciazy-tyle, ze nie cwiczylam
)i bede cwiczyc mojego leniwca.
Kari-powodzenia podczas sesji.
[ Dodano: 2007-06-21, 23:25 ]M0rD3CzKa pisze:iw_rybka, to ja juz spakowana
i bardzo dobrze, naprawde warto sie zastanowic.Skoro nie masz na kogo liczyc z rodziny, to przynajmniej mialabys przyjazna Rybke kolo siebie i MORZE.Skoro wynajmujesz mieszkanie, to chyba juz lepiej w Sopocie
Dzieciakom na pewno by sie podobalo