Tagar,
A tak przy okazji - co myslicie - co z przytulankami? Mozna, nie mozna? moze to zaszkodzic? Ja sie strasznie boje. Raz jak sie poprzytulalismy to potem troszke plamilam, ale niewiele... sama nie wiem...
z tego co wiem to nie ma przeciwskazań. My z mężem się nie ograniczamy w trj kwestii, ale powiem Ci, żę nie mam specjalnie na to cohoty (jak coffe, więc może przez mdłości

) To plamienie to troszkę dziwne, ale może po prostu " i miałaś jakąś rankę na zew. np. od otarcia. Jak będziesz u lekarza to mu o tym powiedz , on pewnie będzie wiedział co i jak
Ale mam jeden problem - glupio o tym pisac, ale mam ciagle rozwolnienie to chyba tez niedobrze nie?
Ja też mam. Może nie ciągle, ale mam na przemian z zatwardzeniem

Najpierw dwa dni nic, a potem nie moge z kibelka wyjść. Myślę, że to hormony mieszają nam w życiu, jeśli jesz normalnie i nie wymiotujes to nie jest to problemem. Jakby było inaczej mogłabys się szybko odwodnić, ale i tak pij dużo wody , szczególnie przy tym rozwolnieniu powinnaś.
Mdli mnie coraz bardziej, wczoraj prawie nic nie zjadlam, nie moge nawet stac w okolicach kuchni, ten wech...
Oj znam to bidulko. Ja nie moge otworzyć lodówki na wdechu

Zauważyłam, że jak wypiję miętę i potem coś zjem to mi przechodzi. Może i ty spróbuj, bo przecież musisz jeść ze względu na fasolke! Piję też teraz soki jabłkowo-miętowe, kiedys ich bardzo nie lubiłam, a teraz na te mdłości są bardzo fajne.Nie łam się w końcu to przechodzi
jestem senna, zmeczona i bez energii
a co robisz tak na co dzień? Pracujesz? Ja skończyłam sesje i mam luzik, bo mogę się położyć w ciągu dnia. śpię z godzinkę ok 15 , potem pije kawkę i już nie jestem śpiąca do wieczorka.
bola mnie piersi, az tak bardzo nie urosly, ale napecznialy, spuchly;
ja już mam tak wielkie, że nie mogę wyjść z podziwu

Zawsze o takich marzyłam, a one ani nie myślą przestać się powiększać
Moja druga polowka juz do dzidzi mowi Wladzio, helpppppppp
hehe przegoń go z tym pomysłem , jesli Ci się nie podoba

Ale wiesz co to słodkie, że on już go nazwał

Mój chyba zapomniał, że jestem w ciązy
Dzis ide na pierwsza wizyte do ginekologa, na 16.30
no to czekamy na wieści! Ja idę na 18 na USG to też przyjdę się pochwalić
karina22, gratulacje!

I witamy w naszym lutowym gronie!