fela
Już śmiało chodzę po forum!

21 cze 2007, 20:46

ale jasnie panna,fajniutka i sliczniutka.jasnie pani ja obstawialam na 18 :-D

BeataW
Wodzu
Wodzu

21 cze 2007, 20:50

jasnie pani ja obstawialam na 18
Wygrałaś zdjecie Łucji wraz z jej autografem :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2007, 10:02

fela, :509: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: faktycznie!!! grztuluje wygranej, podaj adres to nagrode poczta przeslemy :ico_oczko: . jako nagroda dodatkowa - zauwaz jakie Lucja ma drugie imie :ico_oczko:
napisze wam cos wiecej jak juz siedic bede mogla

fela

22 cze 2007, 15:01

hi hi wygralam,a lucja bardzo ladnie ma na drugie imie :ico_oczko: :-D
Jasnie pani pisz cos wiecej jak dojdziesz do siebie bo widze ze niezle cie tam rozerwalo...bidulko.
ja nie znam tego bolu bo cc mialam a potem prawie 2 tyg na tabl przeciw bolowych tak wiec po porodzie biega;am jakbym wogole nie rodzila.a ty bierzesz cos od bolu,ja bralam paracetamol i jakies inne ale nie pamietam to wszystko ze szpitala mi dali.

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 cze 2007, 08:05

fela, jak ja sie napatrzylam w szpitalu na dziewczyny po cesarce to ja juz wole te moje szwy :ico_olaboga: . u nas w szpitalu to cesarki robia jak pacjetka zacznie krzyczec przy porodzie :ico_puknij: wiadomo, ze w bolu to sie o cc szybko prosi, a potem opiekuj sie dzieckiem jak sie ruszac nie mozesz... ja sie darlam jak cholera, ale o cc zaczelam skomlec jak juz parte mialam, a na trezch partych urodzilam, wec nie zdazyli , hihih :-D

to Lucja kilka godz po porodzie
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
to w czwaartek
Obrazek
Obrazek

fela

24 cze 2007, 18:17

jasnie paniLucja fajniutka..a co ty juz tam jej z butli dajesz????wiesz co do cc to ja juz nie pamietam czy mnie bolalo czy nie,ale mama i pawel mowia ze mowilam ze bolalo...ale co za roznica albo szwy masz na brzuchu albo na pipce...to czy to i tak boli :ico_oczko: :-D :-D
wiesz ty to chyba jestes rekordzistka w rodzeniu 50 godz :ico_szoking: ja 26 ale to przyszcz w porownaniu z toba :ico_haha_01:
kiedy nastepna ciaza?????? :-D :-D

edi
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

24 cze 2007, 18:52

fela Łucja pewnie rumianek popija albo koperek :ico_oczko: przynajmniej ja tak dawałam.kolek zeby nie było duzoooooooo karol pił i pierdział az starch.wszyscy sie dziwili ze małe dziecko tak pierdzi :ico_oczko:
Sliczna dziewczynka.a jaki smok wielki.ja pierwszy jeszcze ze szpitala smoczek mam w szufladzie :-)

lilo

24 cze 2007, 19:49

a jaki smok wielki.
A ten tygrysek nie jest do góry nogami??? :ico_oczko:
Śliczna dzidzia, uwielbiam takie czarne łepki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 cze 2007, 21:03

A ten tygrysek nie jest do góry nogami???
no jest :-D ale tak sie jej uwidzialo i jak normalnie jej daje to wypluwa :-D . zreszta ona smoka tylko na przewijaku uzywa, jak ja przewijam. wiecej jej go nie daje. wogole przewijak to jej ulubione miejsce. ledwo tam wyladuje to chocby po szyje posrana byla to zasypia :-D na szczescie na rekach jeszcze nie chce caly czas, bo ja przez te szwy to nosic nie moge ciezarow :ico_oczko:
co ty juz tam jej z butli dajesz
no niestety wszystko :ico_placzek: , bo z moich 20 ml dziennie to by nie wyzyla. nie mam mleczka, chociaz rozmiar konkretny :ico_olaboga: w szpitalu kazali mi ja na pobudzenie laktacji przystawiac, ale nerwy straszne i krzyki byly, bo nic nie lecialo, a mleczko z butelki smakuje lepiej. dziennie odciagam okoo 20 ml i dodaje jej do tego modyfikowanego i caly czas czekam na wiecej. poza tym upaly sa takie, ze rzeczywiscie musi pic. daje jej glukoze i herbatke koperkowa i mam caly czas pierdzace koncerty :-D
kiedy nastepna ciaza??????
oj, okrutny zart sie ciebie Ela trzyma.... :ico_olaboga: , ale swoja droga sie zdziwijam, ze w poczatkowa faze porodu zliczyli mi okolo 20 godzin bóli krzyzowych... te jeszcze do zniesienia byly, dopieo potem sie zaczelo.... ale za to mialam super polozne. moj porod odbieraly 4 osoby :-D

lilo

24 cze 2007, 21:29

no jest ale tak sie jej uwidzialo i jak normalnie jej daje to wypluwa
Czyli dalej uparciuch?????? :ico_oczko: :ico_haha_01:
caly czas czekam na wiecej
Nie chce być złym prorokiem ani sie wymądrzać ale jak nie będziesz jej przystawiać to się nie doczekasz... Ale obym się myliła, nie każdy to lubi - patrz edi :ico_oczko: , ale dla mnie karmienie to było cudowne doświadczenie.

Spokojnej nocy Wam życzę!!!!!!!!! :ico_haha_02:

Wróć do „Kącik dla rodziców”