Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2007, 22:31

jeszcze strasznie mi sie podoba imie Małgorzata, mój W miał zapisać Maja Małgorzata a zapisał Maja Karolina :ico_zly:
to tak jak u mnie :-) Miała być Jagoda Antonina a jest Jagoda Maria :ico_noniewiem: Ci faceci...

kasi.k ale ta Twoja Victoria jest grubiuśka :ico_brawa_01: Ile waży? Śliczna dziewczynka :ico_brawa_01:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2007, 22:44

Śliczne te Wasze dzieciaczki!

Ja postaram się wkleić zdjęcia swojego Wojtusia jak tylko brat usunie wirusa z kompa!

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2007, 22:57

Iza@ ślicznie dziekujemy za komplementy :ico_sorki: ja jak na razie jestem za opcja jedno dziecko... a pomysleć, że chciałam aż trójkę... teraz jak zdecydujesię na nastepne to bedzie sukces, bo przerażaja mnie te brzuszkowe porblemy :ico_olaboga: a poza tym wizja nastepnego cc też mnie przeraża...

Babe_boom twarda z ciebie babeczka :ico_brawa_01:

eve dzięki :ico_sorki: jakieś 2 tygodnie temu Vikula wazyła 5400g :-D w czwartek idziemy na szczepienie więc zobaczymy ile wazy teraz... a prosze powiedz mi, czy Jagódka te chrostki na twarzy przy skazie białkowej to miała co jakis czas, tzn. powracały?? bo u nas ładniutka buzia i wszystko ok, a tu od wczoraj znowu chrostki i plamy na policzkach i za uszkami :ico_placzek:

Mamciu rzeczywiście na poczatku trzymałam się porad z ksiązki jak głupia :ico_puknij: ale życie i moja Vikula mnie trochę "naprostowały" :-D :ico_oczko: w każdym razie pozwalam małej na odstepstwa i decydowanie kiedy papu, zabawa i sen... ale ksiązka w wielu rzeczach mi pomogła, przede wszystkim w zrozumieniu jej postekiwan i płakusiów, usypianiu jej w łóżeczku a nie na rączkach itd. ale po dwóch dniach próby zdecydowałam, że nie dam rady jej nie nosić, przytulać, ściskac i całować bo nie tyle ona tego potrzebuje co ja również :-D i ponawiam prośbę o zdjecia ze chrztu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 cze 2007, 18:16

Witam. I ja postanowilam sie przyłączyc i pochwalic moja miłoscia - Andrzejkiem :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2007, 22:39

Andrzejek jest prześliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tak patrzę na niego i nadziwić ie nie mogę, że jeszcze trzy miesiące temu Jaga też była taka malutka i grzeczna... A teraz łobuzuje na całego. Z drugim ząbkiem już :ico_brawa_01:

kasi.k co do tych krostek - u nas było tak, że jak zaleczyłam te pierwsze objawy (a trwało to dość długo - z dwa tygodnie) to potem, przestrzegając diety buźka była ładna. i taka jest do dziś. Ale wystarczy, że ją innym kremem posmaruję i plamy i krostki są na nowo. Na prawdę polecam exomegę - krem jest rewelacyjny, Od kiedy go stosujemy żadnych problemów ze skóra Jagusi nie mamy. Nie powinnaś mieć problemów ze zdobyciem go, bo do Polski też go ściągają - z Francji. U ans kosztuje ok. 70 zł za 200ml czyli nie jest źle. A warto...

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2007, 22:48

Ostatnie fotki Martynki :)

Ach te spojrzenie...
Obrazek

Obrazek

Mniamuśna nóżka
Obrazek

Obiadek
Obrazek

Zdjęcia z wyprawy do parku
Całusek
Obrazek

Moja, moja mama
Obrazek

Stópka, mam cię
Obrazek Obrazek

Oddaj aparat
Obrazek

Ok już się nie ruszam
Obrazek

Poza tematem, fotki robił wujek Kamil - mój przyjaciel

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

25 cze 2007, 10:13

moni26, jaka Marti już duża :ico_brawa_01:

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki jeszcze zezują? Bo mojej Mai się to czasem zdaża, ostatnio nawet obcięłam jej grzywkę, bo frotke ściągała a grzywka jej do oczków leciała, bałam się, że może jej się zez zrobić..

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2007, 18:40

A oto Wojtuś:
Obrazek

[ Dodano: 2007-06-25, 18:48 ]
i to też Wojtaszek!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2007, 20:16

malgorzatka piękny Ci sie synek udał :ico_brawa_01:
babeboom Jagusia zezowała tylko przez pierwszy miesiąc, teraz jej sie to w ogóle nie zdarza, ale mój siostrzeniec tak do pół roczku zezował. i potem samo przeszło... Jak cię to niepokoi to wybierz sie dla pewności do okulisty, choć jeśli to sporadyczne jest - to możesz sie jeszcze troszkę wstrzymać :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 cze 2007, 20:54

eve.ok, dzieki.A co do Jagusi to i ja pamietam jak zazdroscilam ci,ze juz ja masz a potem wklejalas fotki takiego bobaska w wozeczku albo foteliku.A teraz ona juz pieknie trzyma glowke,siedzi.Szok - czas tak szybko leci.

Dzieciaczki wszystkie slodkie i kochane.

Co do zezowana to Andrzejkowi zdarzylo sie tylko raz :ico_szoking:

Kasi.k - ja wyleczylam malego szarym mydelkiem i scisla dieta.Buzka jest sliczna teraz ale jak zjem kawalek ciasta lub czegos z bialkiem - na drugi dzien ma juz kilka krostek i sucha skorke za uszkami :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”