Dzien dobry
Ja dzisiaj od rana pracowita jestem
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
Skosilam juz trawe na gorze naszego ogrodka zostalo jeszcze na dole ale niewiem czy mi sie uda skosic bo zapowiadaja burze...
Tak to pozatym to u nas ok,Dziekujemy z Nicolcia za zyczonka na 11 miesiaczkow mile to ze pamietalyscie
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
Juz za miesiac ma moj maly skarbek roczek to niemozliwe i to za szybko ucieka ten czas.. Ale tak to juz jest,ze dzieci rosna szybko wazne ze malutka jest zdrowa i sie super i szczesliwie rozwija
Pozatym wczoraj poklocilam sie z tesciem..
![:ico_zly:](./images/smilies/xx_zly.gif)
Bo chcial mi mowic co mam robic,to znaczy mnie ustawiac i ja sie nie dalam
![n :ico_nienie:](./images/smilies/xx_nienie.gif)
tym bardziej ze tesc byl juz pijany.. Poszlismy do nich na chwilke i to ja chcialam.. bo sobie chcialam pograc w strzelanie no i pogralam ale najpierw bylismy troche na ogrodku u nich.. i wogule zaluje strasznie ze tam poszlismy maz niechcial tam do nich isc tylko ja chcialam sobie postrzelac pograc ale niestety tesc zdazyl mnie doszczetnie wkorzyc i tak wyszlo jak wyszlo.. Oh nie pojde juz do nich jak nie bede musiala bo to bez sensu jest..
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)
Ok wyzalilam sie
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
Teraz troche odpoczywam a potem jak sie malutka obudzi bo zasnela przed 12 00 to skosze dalej trawe jak nie zacznie padac ..
Iza dokladnie masz racje w domku tez moze byc przyjemnie... chyba my tez zostaniemy tym razem w domku .. za kazdym razem mala nie musimy dawac do tesciow o
![n :ico_nienie:](./images/smilies/xx_nienie.gif)
Zrobie tez jakas ladna kolacje przy swiecach itd.. i tez bedzie ciekawie
Wszystkiego pieknego w dniu twojego roczku Nicola duzo szczescia,zdrowka i milosci i radosci i buziaczki ogromne wszystkiego Najlepszego
![n :ico_prezent:](./images/smilies/xx_prezent.gif)
zycza ci Kristi z coreczka Nicole
Maggie ciekawie ma Antos z tymi zabkami kazdy zabek w inne swieto chocby tak to bylo swieto ze ksieciunkowi zabek wyszedl
Zajrze do was pozniej buziaczki paa
Iwona,Aginka trzymam za was kciuki ze wam sie powiedzie i ze dostaniecie te prace ktore chcecie miec.. o rety za niedlugo to tu beda same pracujace mamusie.. tylko ja z nielicznych do pracy sie NIE wybieram..
![:-D](./images/smilies/002.gif)
Miejcie ladny dzien papapa
[ Dodano: 2007-06-25, 13:16 ]Ale cos chyba nie bedzie tak szybko padac mam nadzieje i moze uda mi sie skosic ta trawe jeszcze ale malutka ma dobre spanko a jaka jest dzisiaj grzeczna chyba wie ze ma juz 11 miesiecy o rety za miesiac wazny dzien juz sie ciesze ale ten czas i tak za szybko leci..
![:-D](./images/smilies/002.gif)