Kasia3 bardzo ładne i fajne łózeczko, moje niestety nadal lezy niezłozone

bo maz dużo pracuje i nie ma czasu, własnie wrócił i pierwsze co to na łóżko ze zmeczenia, nawet nie chciał papu
Co do torby do szpitala, ja mam zanotowane następujące rzeczy, podane na szkole rodzenia w Żeromskim w krakowie:
-dokumenty- dówód osobisty(ewentualnie akt małżeństki jak ktos nie zdazył zmienić dowodu, a chce żbey dzidzia miała nazwisko męża), leg. ubezpieczeniowa, karta ciąży, wyniki(oryginalne) gr krwi, Hbs i odczyn Wassermanna
-dla mamuśki- 2 koszule, pantofle, szlafrok, klapki pod prysznic, 2-3 ręczniki, majtki poporodowe, skarpetki, biustonosz bez fiszbinów na duzych ramiaczkach, podpaski poporodowe, wkładki laktacyjne, cos słodkiego i woda- na wypadek dłuuuugiego porodu, kubek i sztućce(bo ponoć w szpitalu sa syfne)
- dla dzidzi- pampersy, chusteczki jednorazowe do wycierania pupci i rzeczy w których chcesz dziecko zabrac do domu, bo całą reszte mają inclusive w spzitalu...
To by było na tyle , ja jeszcze musze sobie kupic te majtki i wkładki poporodowe... ale jakoś nie mam weny
Co do upałów, ja już nie mogę, dzisiaj jest prawie 40stopni i do tego taaaak wigotno, że poce się jak dzika świnia

, już się trzy razy kapałam, normalnie nic tylko sie powiesić....