dobrnełam do końca waszych zapisów.............Ufffff....... A ja dziś w sumie żadnych dolegliwości, a zrobiłam sobie niezły spacerek......... Tylko nóżki mnie bolą...... a Natalia wariuje pcha sie gdzie może....
No i następna jutro będzie szcześliwie miec przy sobie maluszka......... Aż zazdrość bierze...
Anita witaj ty sie możesz załapać na lipcówki ja na czerwcówki..... A jak będzie .... zobaczymy
[ Dodano: 2007-06-25, 19:29 ]
ale sklerozza mnie męczy.... ULA WITAJ PONOWNIE JUZ JAKO PELNOPRAWNA MAMUSIA :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
dziewczyny właśnie wyszłam na pięterko i dyszę... zupełnie jakbym zrobiła sobie bieg długodystansowy
a nie było mnie na forum, bo przez całe popołudnie nie mogłam się dostać, bo znowu coś nie działało
fryzurkę to już muszę kompletnie zmienić, bo moje wycieniowane włoski porządnie urosły i fryzura zrobiła się mało praktyczna i niezbyt ładna
teraz może jeszcze dodam jakieś "letnie" pasemka i skrócę sobie i wyrównam, bo pewnie zaraz znowu odrosną
aha, mam wieści od Violi:
"NIE MOGę DOSTAć SIę DO WAS NA FOUM, BO Z MOIM KOMPEM B.POWAżNA SPRAWA IDZIE DO REKLAMACJI I NIE WIEM ILE TO POTWA. BYłAM U GINA. MAłA WAżY 2755G I JEST JUż NIZIUTKO W BRZUSZKU, ALE ZACISKAM NóżKI. POZDRAWIAM CIEPLUTKO. VIOLA"
Ja wpadlam na chwilke.To ladnie ze strony Violi ze dala znac.Aniu ja leze bo brzusio boli jak na okres i krzyz tez jakos tak na boki idzie jakby na nerki.Zupelnie jak na okres znam ten bol ale skorczy nie mam.Ja sie na dzis odmeldowywuje i zycze milego wieczorku do jutra
[ Dodano: 2007-06-25, 20:07 ]
To chyby Viola przeciez ona sie nam jeszcze rozdwoi a my nie bedziemy wiedzialy Ani widzialy malej Milenki A i nie bedzie na bierzaco
heloł babeczki
fajnie ze juz wszystko zbliża się do końca
mnie juz boli rozchodzaca się kość łonowa, wiec nocne wstawanie do toalety staje sie nie lada problemem
no ja ostatnio w nocy muszę się nieźle naganiać do łazienki
a co do rochodzenia się w pewnych miejscach, to czasem jak stoję tak siadam, bo nogi się uginają pode mną
Asiu - dużo odpoczywaj, mam nadzieję, ze ci troszkę popuści
Sosim - no nic przyjemnego, ale już masz tylko 3 tygodnie
dobrej nocki wszystkim, zmykam się zrelaksować, bo dziś był ciężki i długi dzień w pracy