dziewczyny Sandra16, ktora jest z nami od niedawna i nie zdążyła się zapisać na odliczanko (miała termin na 02.07) jest już mamusią, strasznie się z tym kamuflowała i dowiedziałyśmy się dzisiaj - 22.06 przez cc urodziła synka
mamy już więc 3 lipcówki rozdwojone
Na wstępie gratuluję awansów :) ja juz dalej awansować nie mogę
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, ja narazie nie panikuję jakoś dzielnie znosze oczekiwanie. Wiem ,ze mojej małej niczego nie brakuje i ze jest jej tam dobrze , kopie jakby za to kasę miała juz takich dziwnych kształtów brzucha się naoglądałm, ze szok Kasik Tobie osobne dzięki za pamięć te puzzle poznikały niewiadomo kiedy...
Co do Lolitki, to ona przestała się pojawiać na TT pod koniec marca... moze jest na zwolnieniu, a domu nie ma internetu.. niestety nikt z czerwcówek nie ma do niej numeru. Miejmy nadzieję, ze u niej wszystko dobrze
[ Dodano: 2007-06-27, 15:51 ] no tak.. zostało jeszcze 7 czerwcówek, a lipcówki się rozdwajają bez kolejki Brawa dla mamusiek :)
Hehe moja kolezanka miała termin na 17 lipca i dzisiaj urodziła synalka... przede mną... no lipcówki są niepohamowane
Alineczq, no pewnie rozdwojona, ale troszkę mnie dziwi, że nadal znajduje się w "przeterminowanych".
Lalka, może przenieś Lolitkę do mamuś, tylko że bez terminu? Bo inaczej będzie w tych na plusie tak gnić i gnić
Jeszcze zapytam o Asiulkę26 Czy ma ktoś info na jej temat? Bo ona też grubo na plusie (+16dni)
[ Dodano: 2007-06-27, 18:44 ] Acha! No i oczywiście gratuluję awansików i świętuję razem z Wami dziewczynki!
[ Dodano: 2007-06-27, 18:46 ] Alineczq, a lipcóweczki też na pewno nie będą narzekać, jak do nich w lipcu dołączysz Będzie nas wtedy więcej! No, chyba że bardzo Ci się do rodzenia spieszy, to pozwalam Ci już urodzić hihihi