syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 cze 2007, 16:07

rybko kochana tak sobie czekałam na ciebie bo wiedziałam że ty bedziesz miała tego linka dzięki wielkie juz sprawdzam

[ Dodano: 2007-06-27, 16:14 ]
chyba ok bo jeszcze tu mam inne niż w tym opisie a te co są są ok

[ Dodano: 2007-06-27, 16:16 ]
ale odpukać dzisiaj lepiej może to było przejściowe zobaczymy .gdyby nie ten leżaczek to chyba ręce bym miała oberwane

[ Dodano: 2007-06-27, 16:17 ]
a tak to tylko bicepsy sobie wyrobię od bujania

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2007, 16:31

syla75,hi,hi - a skad wiedzialas ??? :ico_oczko:

Dobrze,ze wszystko dobrze :-D

Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 cze 2007, 16:41

Dagles te żelazo jest w syropie i mam mu dawać 2,5 ml

Wiem ze robiliscie morfologie swoim dzieciom napiszcie mi ile maja hemoglobiny bo chce porównać z wynikami Mateusza. Jutro znowu idę na kontolne badanie krwi

Delicja z tego co wiem to kazdy mi mówil zeby sprawdzać kazdy stolec czy przypadkiem nie jest zielony.Moze powinnas isc prywatnie do pediatry bo w przychodniach to olewaja i traktuja dzieci jak kroliki doswiadczalne
i chce pic to zelazo????? jaki ono ma smak?
u nas hemoglobiny było 11,5
u nas był czas ze czesto miała zielonkawe kupki... :ico_szoking: (ale nie byłam u lekarza z tym :ico_wstydzioch: )

Mordko, Kamelku dziękujemy za komplement!!!! :-D

[ Dodano: 2007-06-27, 16:41 ]
IM ja tez przemywam solą fizjologiczną oczka.

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

27 cze 2007, 16:46

Cześć Kochane dziewczyny!!!!
[center]Bardzo bardzo dziękuję za życzenia, ale niespodzianka :ico_haha_02: [/center]

Bardzo się za Wami stęskniłam, ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu. Kurcze ten mój chłop już by mógł się w końcu obronić bo normalnie nie mam już siły. W tym tygodniu skończyliśmy pisać pracę mgr, oddał już do dziekanatu i czeka teraz na obronę. Normalnie mam już tego dosyć. Jeszcze w niedzielę mamy chrzciny Olki. Normalnie mętlik. Musiałam wysprzątać mieszkanko, okna wreszcie pomyć bo ostatnio mi mama myła jak byłam jeszcze w ciąży i przez to wszystko nie miałam czasu nawet popisać na tt.
Ola rośnie jak na drożdżach, już taka rozumna jest i strasznie wymagająca. Kurcze już się obudziła. W dzień śpi tak po 10 minut, nic nie mogę zrobić. Pozdrawiam Was kochane i jeszcze raz dziękuję za życzenia. Muszę lecieć do mojej panny :ico_oczko: .

Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 cze 2007, 16:47

Syla super ze wyniki OK!!!!
Delicja rumianek moze uczulac (jak pisała Marzenka), wiec spróbuj moze innej jednak..

[ Dodano: 2007-06-27, 16:49 ]
Gabrysiu panna piękna!!!
ale macie kocioł...
ja sie wkurzam czasem na Piotra bo ja wszystko robię... nawet bawie sie z małą najczesciej ja... musze mu po prostu małą przekazywac zeby on sie zajał :/ :/ :/

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2007, 16:53

kurcze - tak sobie zagladam z sentymentem na watek o brzuszkach - a tam kolejna tragedia :ico_placzek:
Normalnie mam dosc.Jest taka dziewczyna pontoniczek,ktora dosc dlugo starala sie o dziecko - czytywalam o niej na starajacych sie o dzidzie.Pamietam jak zaszla w ciaze - lekarz mowil jej,ze nie jest a test wyszedl ok,potem robila badania krwi BTHCG i tez cos tam bylo nie tak.Raz sie cieszyla,raz plakala ale ostatecznie okazalo sie,ze jest w ciazy.Niedawno nawet pokazala brzuszek - a dzis pisza,ze poronila w 18 tyg :ico_placzek:

Najpierw k@tk@,teraz ona :ico_olaboga:

Wyc mi sie chce i odechciewa mi sie jednak staran o rodzenstwo dla Jedrusia.Skoro mam tylko 50 % szans to moze lepiej sobie darowac niz przezywac to co te biedne kobiety :ico_placzek:
Mam Andrzejka i moze to wystarczy.....

Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 cze 2007, 16:58

Iwonkotaki strach potrafi dokładnie odebrać chęć staran na dobre... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2007, 17:00

Gabrysia, no ja swoja obrone przesunelam na wrzesien - powinnam obronic sie juz rok temu :ico_wstydzioch:

Dagles, ja czasem tez tak robie - chociaz najczesciej w dzien jak jest w domu to chodzimy razem na spacery ale opieka nad malym spada glownie na mnie. On go jedynie kapie i ubiera wieczorem,czasem pogada jak lezy na lezaczku,no i czasem ma przeblyski,ze tak jak dzis rano - wzial go do kuchni a ja spalam.Dal mi go na karmienie i dalej sie nim zajmowal ( a ja dalej spalam :-) )ale to nie zawsze :ico_zly:

Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 cze 2007, 17:04

Dagles, ja czasem tez tak robie - chociaz najczesciej w dzien jak jest w domu to chodzimy razem na spacery ale opieka nad malym spada glownie na mnie. On go jedynie kapie i ubiera wieczorem,czasem pogada jak lezy na lezaczku,no i czasem ma przeblyski,ze tak jak dzis rano - wzial go do kuchni a ja spalam.Dal mi go na karmienie i dalej sie nim zajmowal ( a ja dalej spalam :-) )ale to nie zawsze :ico_zly:
oj nawet ubiera !!! mój trzyma małą w kąpieli, pcha wózek na spacerze i czasem zagaduje jak mała na hustawce jest :/ :/ :/ reszte ja robię...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2007, 17:18

kapiel nalezy do nich - wczesniej robilismy to razem ale ja sie wypisalam - to jest czas tylko ich.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”