KINGAS, Amelka jeszcze nie ma ząbków ale chyba sie zaczyna okres ząbkowania bo slinki lecą i nerwowa sie ona robi, gryzie wszystko co ma w zasięgu rąk i pakuje do buzki ze złościa a wczesniej tak nie robiła ze złością a ty karmisz piersią czy modyfikowanym? bo jak modyfikowanym to dwa posiłki treściwsze moim skromnym zdaniem mogłabys podać, kaszka półpłynna to nic wielkiego to własnie jak kleik prawie tak samo ale jak Miłoszek nie ma za duzej wagi to moze mu jeden treściwszy bedzie starczyc narazie.
A fotki jesli chcesz wkleic więcej niz jedna to jak juz w tym programie np.imageshack wrzucisz i pomnijeszysz to nie kopiujesz pierwszego linka tylko bierzesz ostatni jaki ci sie pokaze,kopiujesz go i musisz najpierw nadusic na img po czym wkleic skopiowany adres, troche to zagmatwane ale ja tez jakos w koncu do tego doszłam. ;)
ps. no teraz na tym zdjęciu co jesteś razem z Miłoszkiem widze faktycznie on raczej do męża podobny mimo ze nie widze go teraz to mi go przypomina
IWONA77,LUTOWKI,MALGOSIA no czas zdecydowac ktora w końcu wiązaneczka ja jestem zdania ze własnie nie taką dużą bo to w końcu mały grób będzie
No i mamy mały problem bo nie znamy adresu do Elviski
Mi osobiscie najbardziej podoba sie to co IWONA77 wkleiłaś mi jako pierwsze na gg, momento
http://www.e-kwiaty.pl/go/_info/?id=453 no i trzeba obliczyc ile wynosi ten wieniec czy wiazanka i ile nas w koncu jest bo tylko sie dopisujemy ale nie wiadomo na czym stoimy co nie?
IZA@ no dokladnie własnie mipołozna mówiła i w języku niemowlat czytałam ze jak dzieci pija przez sen sa zrelaksowane to nie trzeba ich brać do odbicia :)
No to ćwicz Mirelke ale nie przejmujsie tym przewracaniem za bardzo bedzie gotowa to sie przewróci choć UWAGA
LUTOWKI,IZA@ Amelce dziś sie udało przewrócic kilka razy z brzuszka na plecyki
bo z plecykow na brzuszek juz sie przewróciła z 2 tyg. temu
SESILLA wiesz co zeby powiększyc te fotki to wasnie nie wiem czy ty w tym programie imageshack to robisz to tam wybierz opcje pomniejszania w przedziale resize image-320*240 podam ci linka do tego programu
http://imageshack.us/ i po załadowaniu jak juz twoja fotke pomniejszy do tego rozmiaru skopiuj pierwszego linka a jak więcej bys chciał fotek to kopiujesz osttaniego linka do swojego profilu i wczesniej trzeba img kliknac
CO SIE DZIEJE ZE MAMCI KOCHANEJ NIE MA?????