Karolas ja daje bebilon2 jest droży ale w szpitalu mi powiedzieli ze najlepszy a skoro nie było mi dane karmić piersią to chce by Mirelka maila najlepsze mleczko .
Mirelka tez piszczy tak od dwóch tygodni ale podczas zabawy i co najdziwniejsze ja lobię jak ona tak piszczy śmiać mi sie wtedy chce bo ona takie miny robi gorzej jak zaczyna piszczec w trakcie zabawy o 3:00 w nocy
a zdarzało się
Dziewczyny napiszcie mi czy mogła bym zamienić jedno mleko całkowicie na deserek?
Bo teraz top ja jej daje o 6 mleko a o 10 kaszkę
A chciałam dawać o 6 kaszkę a o 10 deserek już bez mleka mogę tak zrobić?
Tylko ze wtedy wychodzi tylko dwa mleka na dobę o tej 6:00 i po kapaniu to chyba za mało co?
qunick, niech twoje słoneczko szybciutko wraca do zdrowia szkoda mi dzieciaczków które chorują biedne meczy kaszel katara jak Mirelka miała dwa dni gorączkę po szczepieniu to ja siedziałam i wyłam bo ona sie tak męczy życzę by już twoje szkraby nie chorowały .
Hekkate, Mirelka tez nieraz krztusi.
sie śliną a ja myslałam ze to kaszel
Mirleka na szczęście nie choruje a każdy zazwyczaj pyta -nie ma alergi ? Pewnie łapie przeziębienia?A jak ja mówię ze jak jest wszystko dobrze to mina i tekst do czasu nie jest karmiona piersią to każde choróbsko sie przyczepi.
Ja mam takie nerwy wtedy bo tak jakby mleko modyfikowane było złe
I moje dziecko jest skazane na alergie i wieczne grypy
Moja mam żadnej z nas nie kamriła (bark pokarmu) i my bardzo rzadzko chorujemy ja przeziębię sie raz na 5 lat zresztą moje siostry tak samo