Dziewczyny, super że udało się zamówic te kwiaty dla Jasia!!
Iwona77 jesteś cudowna że się tym zajęłaś i w ogóle ze wyszłaś z inicjatywą!!
Małgorzatka a Ty kobieto że zdobyłaś z "podziemi" adres i nazwisko Elvisi!!! JEsteście niesamowite!!
Mnie podobał się zarówno nr.1 jak i 3 więc cieszę się ze tak wybrałyście. Czekam teraz na numer konta Iwonki i posyłam kasę. JAkby co to jeszcze raz piszę adres meilowy:
katenka@wp.pl
Byłam dziś w urzędzie pracy i wreszcie nie jestem już zarejestrowana!!!!
Powiedzialam że to nie ma sensu, bo mąż mnie ubezpiecza w pracy, nie mam od nich żadnych świadczeń, tylko tak bez sensu mam się stawiać na terminy, a w ogóle nie chcę od nich pracy bo jak wcześniej wspominałam że już za niedługo zwolni się miejsce na które czekam w poradni psychologiczno-pedagogicznej, więc sama poszukałam sobie miejsca pracy. I ich nie potrzebuję. Nie chciałam jednka tak zawalać terminu, poszłąm więc i po prostu powiedziałam że jak znajdą mi pracę to i tak jej nie podejmę bo "nie mam z kim dziecka zostawić". I spoko napisalam tylko oświadczenie że juz się wypisuję. Ufff, nareszcie!! Nienawidzę tam chodzić. Jak pracowałam w szkole Callana to byłam tam 5 miesięcy na stażu i cały czas musiąłm się zgłaszac w Urzędzie. Już tak mi zbrzydło to miejsce i te kolejki...