Hej ewunia10, to może być przez zęby. Jak mojemu synkowi wychodziły to właśnie w nocy przez sen płakał kilka razy co mu się nigdy nie zdarzało. Na drugi dzień był ząb. U niektórych dzieci trwa to krócej u niektórych dłużej. Moim zdaniem to raczej zęby
Hej Elu Ja czekam na karmienie i wybywamy na spacerek, bo się w koncu u nas przejaśniło . A potem znajomi przychodzą. Dzisiaj nie bedzie wieczornego siedzenia w necie
[ Dodano: 2007-06-28, 17:08 ] Wy niedługo lulu a ja pewnie do 23 z Wiki pobaluję, ech czemu ona nie może wcześniej, ale dziś jejna wszystko pozwolę za to, że tak pięknie mówi "mama"
Dziewczęta to na następne spotkanie zabieramy Barbie i LEGO
ASIA wiem jaka jesteś podniecona tym "mama" ale ostrzegam (z własnego doświadczenia ) nie pozwalaj na wszystko. Ja tak latałam bo to takie słodkie słyszeć "mama" a teraz jak wychodzę to pędzi za mną i słabo mi się już robi jak słyszę to użalające się nad sobą "mama"
Kasiulka ja się z chęcią zgadzam na taki układ raz ja pilnuję, raz Ty, w końcu jak się wspierać to na maxa
ja chciałabym pobawić się barbie a tu nonono
właśnie obejrzałam filmik Asiu dla Wiki
O, kasiulka się pojawiła Maciuś też mi nieraz daje buziaczka ale pewnie tak przez przypadek asia, mam podobną koleżankę, która za każdym razem mówi, że ona nie chce dziecka, bo nieeeeeeeee.
Byliśmy na spacerku ale straszliwy wiatr się zerwał i uciekliśmy do domu Cześć nati!
Riterka to na zabawy Barbie wpadniesz do nas :)
Faktycznie najgorsze jak się wychodzi z pokoju, a tu takie oczęta mijam i zaraz słyszę jęki, czekajcie jak maluchy zaczną chodzić to dopiero będzie jazda na maxa.
Z chęcią bym do kina poszła, ostatni raz byłam na drugiej części piratów, z wielkim brzuchem ledwo w fotel się wcisęłam, a Wiki kopała że hey, facet obok siedział i na brzuch mi się patrzył.