Tak to juz jest Malolato z tymi wiercipietami!!! To mamusie cierpia!
A ja to mam tez brzus taki niezbyt! Napiety i obolaly, zeby tylko dzidzia poczekala do jutra wieczor, az tatus wroci!!! No moze sie uspokoi!
Jutro nie bede mogla zbytnio tu zajrzec, bo mam zajecia w szpitalu rano, a po poludniu wizyte z anestezysta! wiec nie wiem o ktorej godzinie wroce do domku!
W sobote mamy zajecia w szkole rodzenia z tatusiami i wizyta szpitala (rano) a wieczorkiem urodziny kumpelki, ale jeszcze nie wiem czy pojde... W niedziele mam gosci!!! Jak ja przezyje?
Uwazam na siebie dziewczynki Ale jak wy juz tez bym chciala w wekeend zobaczyc Julii.Anula wpadni choc raz na dzien i daj znac czy pelnie na Ciebie dziala
Wiecie brakuje mi tu Violi
[ Dodano: 2007-06-28, 18:04 ] Myslicie ze jak my mamy bole lub skorcze to dzieciaszki tez cos czuja?Chyba tak co ale nie wiedza o co tu chodzi nie?
[ Dodano: 2007-06-28, 18:07 ] Acha a jak dzialaja Wasze szpitale.Przeciez sluzba zdrowia strajkuje a wypowiedzenia?
Jak Wy bedziecia dziewczyny rodzic?
Mam na cos ochote ale na co?Moze kurczak pieczony lub chinszczyzna.Cos musze zjesc jestem ggggggggggggggggglodna.A mala do tego sie wyciaga i wiecie jak ona tak sie grajda to mniej mnie boli
oj jestem wreszcie, teraz tatuś zajmuje się córeczką
ja cały czas biorę sobie kwas foliowy na polecenie lekarza (i on również dziala na skórę o czym niewiele osób wie)
[ Dodano: 2007-06-28, 18:31 ] u mnie w szpitalu nie strajkują, ale jest spore obłożenie
A ja juz po kolacji.Mialam chinszczyzne Mowie mezowi i mam.Ale dobrusi nie. Ja uciekam teraz polezec i odlezec ta kolacyjke Zycze Wam milego wieczorku
No w wiedomosciach mowili ze w niektorych szpitalach bedzie brakowalo personelu wiec zastanawiaja sie nad zamknieciem I co ciezarowka wybierze sie do takiego i odesla ja gdzies indziej Dodatkowy stres i nerwy Jeju dobrze ze ja nie mam cos takiego tutaj U nas bija sie o kazdego pacjeta,robia reklamy i zachecaja zeby przychodzic do nich bo maja z nas kase.A do domu tez nie chetnie chca puszczac bo kazdy dzien to ich kasa z kasy chorych