ale temacik, no właśnie mój też się trochę obawiał, ale ja nie wytrzymuję, no chce mi się no i co zrobić więc 48 niedługo wybije, ale to i tak nieźle, był okres że prawie 2 tygodnie bez, myślałam że zwariuję
agniecha 2 tyg ja to juz z 4 miesiace nic jakos ten brzuchol jest dla mnie wystarczajacym odstraszaczem ale jak urodze i wroce do postaci ludzkiej to sobie to odbije
Agata80, witaj !!!!!! Gratulacje dla wszystkich świętujących.
A ja obchodze dzisiaj 60 dni !!!!!!!!!!!! Sex hmmm to było dawno i nieprawda, to ja mam problem bo jakoś nie widzę się z tym brzuniem w wersji głównej no i ostatni nasz raz 5 miesięcy temu, nie był wogóle przyjemnością dla mnie. A mężunio to już schizy dostaje, wszytko kojarzy mu się z sexem Facet !!!!!!!!!!!
Czesc dziewczyny gratulacje dla Kasi1983 i witamy Agata80 Ale wczoraj to nie tylko ja chyba przeciazylam serwer bo mi tez blad wychodzil A dzis stawiam bo 39 tydz.zaczynam
Wszystkim swiętującym z okragłymi liczbami gratulacje
Widze, że fajny sexowy temacik sie ruszył, niestety ja już 2 tyg bez bo mój lubu sie boi brzucha i, że cos dziecku zrobi a ja myslałam, że to kobiety mają więcej obiekci, a tymczasem ja tutaj napalona chodze a on nic
Pruedence ja juz myslę że kochanka sobie znajdę bo ileż mozna wytrzyamć,mógłby troche poczytać na ten temat a nie bzdury pociskać że krzywdę Laluni zrobi joanna1111 gratulacje Alineczkq trzymam kciuki może poziomeczka na weekend wyjdzie żeby można było 3 dni świętować