i zaległe buziaczki dla Malwinki na 11 miesiączek
bosko
Iza Matuś jest boski...tylko Go schrupać
Piękne fotki i oczka ma ma takie brązowe, cudo!!!
I Malwiniś też cudna dziewczynka i te ząbki jak bosko wyszły
...och kocham te nasz szkrabki
Kristi pisze:Maggie ja ci powiem tak szczerze ze ja wiem i ja czuje tak ze to bedzie dziewczynka i dlatego nie bede chciala znac plci dziecka bo chce polegac na moim przeczuciu ja tak jakos czuje ze zaszlam w ciaze przed okresem bo moj okres byl jakis taki inny niz normalnie mam ta sama sytuacja co mialam z Nicole jak w ciazy bylam takze to chyba bedzie dziewczynka juz druga
ja miałam takie przeczucia przy Antośku...od razu poczułam że to chłopaczysko rośnie mi pod serduchem...drugą chciałabym dziewczynkę.
[ Dodano: 2007-06-28, 22:42 ]Jeszcze Wam powiem że dzisiaj byłam z Antosiem w przedszkolu...tu u mnie w Long jest taka świetlico-przedszkole, nie codziennie jest czynny...tylko kilka razy w tygodniu a w czwartki jest otwarte dwie gozinki na dzieiaczków które jeszcze nie chodzą do przedszkola, ale można przyjść i się pobawić zabawkami.....
ło matko, dziewczyny ja jeszcze tyle zabawek na raz NIE WIDZIAŁAM...sama dostałam oczopląsu a mój Tosiaczek to już wogóle
Był w siódmym niebie , miał warsztat slusarski, samochodowy, basenik z rybkami, wędkami, samochody, kolejki, domek itd...
Będziemy chodzić na te spotkania bo widzę ta iskierkę w oku tego mojego szkraba...po tej zabawie spał bite dwie godzinki