kingas, super jest Twój maluszek, taka słodziutka minka na tym zdjęciu.
Hekkatenie mam już sił do wklejania tych zdjęć, pewnie będe jeszcze próbować może w końcu się uda. Jeśli chodzi o odbijanie u maluszków ja podnoszę Patrycje po każdym mleczku i noszę 2-3min jak ma się odbić to dzieje się tak od razu, jak nie to kładę.Ja też karmię Nanem od początku najpierw hipoalergicznym 1 a teraz za radą położnej kupiłam 2puszki Nan hipoalergiczne 2 i mieszam z Nan zwykłym, bo mam zamiar całkiem przejść na zwykłe, jest o wiele tańsze.Jeśli chodzi o zatwardzenia to czasami coś takiego ma miejsce(może za dużo powiedziane, twardsze kupki, mała więcej się napina i postękuje) ale w naszym przypadku to bardziej z tego powodu, ze Patrycja nie chce nic pić, prócz mleczka.A do naszej dietki dochodzą już zupki, więc to pewnie te ż dlatego. Dzięki zmianie mleka kupki w końcu mają normalny kolor, bo do tej pory zielonkawy, to przez hipoalergiczne mleczko.
Też zastanawiałam się czy mała kaszle czy to ślinka.
[ Dodano: 2007-06-28, 22:25 ]
Karolas dzięki za rady co do zdjęć, brak mi cierpliwości, ale będe jeszcze próbować.
Iza@ spróbuj sama przekręcić Mirelke kilka razy, jak już będzie na boczku z plecków to pomóż jej. Ja tak zrobiłam Pati i już sama za chwile zaczęła fikać, teraz to już pupe podnosi do góry jakby chciała wstawać.
Dziewczyny zagadałam się dziś przez telefon, mała leżała na macie na pleckach a ja siedziałam na podłodze pół metra od niej i patrzyłam w inną stronę i nagle upadek, nie wiem jak i co się stało ale mała znalazła się koło mnie na podłodze. Na szczęście nic się nie stało, troszkę była zdziwiona i pzrestraszona ale nie płakała.Mogę jedynie przypuszczać, że zrobiła obrót z plecków na brzuch i z rozpędu dalej na plecki.A więc pilnujmy tych naszych maluszków.
[ Dodano: 2007-06-28, 22:29 ]
Karolas Samo jabłko nam też nie smakowało, kwaśnawe ale z bobo vity jest b. dobre jabłko z delikatnym bananem --super
Patrycja też piszczy i muszę przyznać, że to o wiele lepsze niż to co robiła wcześniej w przybliżeniu przypominało to charczenie.