My przy pierwszym tez nie chcielismy wiedziec ale ja mialam przeczucie ze to chlopczyk no i pomylki nie bylo. Teraz przy drugim bardzo chcielismy dziewczynke no ale niestety na usg wyszedl chlopczyk, najwazniejsze zeby zdrowe bylo chociaz na mala pomylke licze, ale z tego co wiem to przy chlopcach sie raczej nie myla.
Dlatego ja nie nastawiam się na konkretną płeć, najważniejsze zeby wszystko było ok. Choć nie przeczę, fajnie byłoby mieć parkę.
Ale jak bedzie taki drugi łobuz jak Patryczek to tez będzie fajnie no i wesoło haha
ja ostatnio zauważylam że niby nie nastawiam sie na chłopaka ale mimo to ciuszki w większosci są takie bardziej chlopięce a nasz maluszek dostal już pierwszy prezent - samochodzik
misia44 u nas tez niespodzianka.. .. ale najpozniej za tydzien sie dowiemy hihi
chyba ze cos sie rozkreci szybciej hihi jak na razie przeterminowanie rosnie hiih
A ja bardzo chcę wiedzieć co będziemy mieć, tylko że jest taki mały problem, moja gin do której chodze prywatnie twierdzi że raczej chłopczyk ( super zwłaszcza że w rodzinie chłopaka są same dziewczynki) ale chodzę też do drudiej lekarki do przychodni i ona twierdzi ze raczej dziewczynka.. i co tu zrobić?? Chyba pójdę do trzeciego może tym razem się dowiem czegoś konkretnego
madziorka hihi... naszczęście obie ginki są zgodne co do jednego, napewno jedno nie dwójka. Ale co by nie było i tak będę Kochać najbardziej na świecie :)
Ja od początku ciąży bardzo chciałam z mężem mieć córcie wiem że najważniejsze to zeby dzidziuś był zdrowy ale mimo wszystko te różowe sukienki ach...i okazało sie pod koniec 5 miesiąca że będzie córcia
a mnie tak wkurza jak ktoś w odpowiedzi na pytanie o płci mówi że ważne żeby zdrowe było!!!nie znam osoby która by chciała miec chore dziecko to po pierwsze po drugie co ma płeć z tym wspólnego a po trzecie jak by było chore to nie kochało by się go???