karolas, Tymek tez mial kilka takich nocy kiedy budzil sie 2 razy wlasnie ok 2giej a raz nawet 1szej ale mu przeszlo - tyle, ze to byla chyba nasza wina bo duzo jezdzilismy do jednej albo drugiej mamy lub do znajomych a to nie dosc, ze ok 3godzinne podroze to jeszcze kilka dni w innym zupelnie nowym srodowisku robilo swoje:(( Ja nie mam problemu zeby podac mleko modyfikowane a tez jeszcze tego nie robilam (no raz pod wplywem tesciowej i mojej niby zbyt malej ilosci mleka jak Tymus mial kilka tygodni i prawie nie sypila w dzien:) i do przedwczoraj karmilam tylko cycem. Nawet juz kupilam NAN HA 2, ale czeka na swoja kolej. Po prostu mnie bedzie latwiej jak w pracy nie bede musiala odciagac pokarmu a jeden posilek z mlekiem modyfikowanym moj maluch moze zjesc.
Taka zupke to pewnie potrafilabym zrobic (bo ja to z tych co nie bardzo maja talent kulinarny:) ale nie mam pewnosci, ze kupione wazywa nie sa pryskane na maxa albo nie rosly przy drodze
Magdzinka na pewno tez bym sie martwila tym niejedzeniem podczas mojej nieobecnosci ale mysle ze to minie, bo Joasia po prostu strasznie za Toba teski i musi sie bidulka troche przyzwyczaic. Badzcie dzielne dziewczyny - ja bede sie radzic za miesiac
Aha Tymek ma 6700g i 67-68cm - czyli rosnie jak na drozdzach bo ma prawie 15cm wiecej:))) Wage juz podwoil (a 5ty miesiac zacznie dopiero 8go), ale jak patrze na te wagowe wykresy to jest niziutko i sie troche martwie Od marchewki to moze nie, ale od tej kaszki moze troszke przytyje:))