Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lip 2007, 10:41

Strasznie mnie rozsmieszylas tym przyslowiem nie slyszalam go nigdy.
o ile sie nie mle to powiedzonko kaasii79 :-D
Jaśnie Pani to powiedz ze Tobie jest wszystko jedno kto bedzie chrzestną ale dodaj ze chrzciny robisz w sierpniu. Wiec problem sie sam rozwiąże.
tak chyba zrobie, bo mnie juz to wszystko strrrasznie wk... :ico_zly:

a tu Luska pokazuje jak by zarla - gdyby mogla :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

03 lip 2007, 11:58

Hey! czy może mi ktoś powiedzieć jak sie wstawia zdjecia?proszę! :ico_placzek:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 lip 2007, 12:37

hej
fotki cudne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: przepraszam ze nie odpisuje,ale na szybkiego wpadlam do znajomych i tylko kilka rzeczy w necie sprawdzam,dopiero dzis wieczorem bedzie wiadomo co dalej,i najprawdopodobniej bilet zostanie zabukowany

DELFINA
jestem z Bialegostoku :ico_oczko: tez mysle ze lepiej byloby razem,bo to samotne czekanie po odprawie jest wykanczajace :ico_noniewiem: ale nic nie wiem w tej chwili,wieczorem sie odezwe,bo znow wpadne na sekundke na neta :ico_oczko: wysylam ci pw

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

03 lip 2007, 12:37

hej
fotki cudne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: przepraszam ze nie odpisuje,ale na szybkiego wpadlam do znajomych i tylko kilka rzeczy w necie sprawdzam,dopiero dzis wieczorem bedzie wiadomo co dalej,i najprawdopodobniej bilet zostanie zabukowany

DELFINA
jestem z Bialegostoku :ico_oczko: tez mysle ze lepiej byloby razem,bo to samotne czekanie po odprawie jest wykanczajace :ico_noniewiem: ale nic nie wiem w tej chwili,wieczorem sie odezwe,bo znow wpadne na sekundke na neta :ico_oczko: wysylam ci pw

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2007, 12:45

Hey! czy może mi ktoś powiedzieć jak sie wstawia zdjecia?proszę!
wchodzisz na strone http://www.imageshack.us/

tam robisz przeglądaj i wgrywasz zdjęcie
zaznaczasz opcje resize image i tam wybierasz rozmiar ja np wybieram 640x480

i naciskasz host it

w nowym okienku odznaczasz opcje "include details" i kopiujesz link o nazwie
Hotlink for forums (1)
przykładowy kod

Kod: Zaznacz cały

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/3738/1585811yq9.jpg[/IMG][/URL]
teraz z tego kodu obcinasz to co jest przed Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2007, 13:04

gosia tomus rzeczywiscie podobny do oliverka :ico_brawa_01: ale slodki :ico_brawa_01:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

03 lip 2007, 13:12

hey kobietki!!!
Normalnie mnie chyba cos trafi z tym forum,chyba z piec dni mialam problemy,niby czytac moglam,ale jak juz napisalam posta to g....o...tak sie zdenerwowalam,ze szok...i co chwile jakis blad serwera i trele morele..
mam nadzieje,ze chociaz teraz moje wypociny ujrza swiatlo dzienne!!!
Dziewczyny przesliczne te Wasze maluszki,po prostu boskie dzieciatka.
Kasi.k oczka Twojej Viukusi przepiekne a jak sliczne wyglada w nowych ciuszkach,fotka w sukieneczce urocza!!!!Lucy Twoj Oliverek super wyglada w szlafroczku,boziunku jaki on calusny przystojniak.
Jasnie Pani:) Twoja Lucja slicznie wyglada wystrojona w sukieneczce i jeansikach...a fotka z mamusia urocza!!! wiecie jak tak ogladam to mi sie takiego maluszka chce,ale na razie to z moim diabelkiem mam rece pelne roboty..przepiekne te Wasze dzieciaki naprawde,wczoraj pokazalam fotki Bablu i sam sie zachwycal jak zobaczyl cudenka... :ico_buziaczki_big:
Delfina ciesze,sie ze z Maycia juz wszystko w porzadku!!!Precz te chorobska,przeciez do Pl za niedlugo sie wybieracie wiec w formie musicie byc.
Pytalas sie kiedy Vinee zaczela chodzic,bala sie dokladnie tak jak Twoja Maycia,zachecalam ja na wszystkie sposoby,ale widac sam musial przyjsc ten moment kiedy sie puscila na dobre..a zaczela dokladnie tydzien przed 14 miesiacami.(niezle to brzmi z tym puszczaniem.hihi)Zobaczysz jak Maycia pomaszeruje to jej nie zdolasz zatrzymac,wiec sie przygotuj a szczegolnie nogi,bo bedziesz niezle za nia biegac!!
Fittney przeczytalam cala Twoja historie i zycze Ci,aby Twoj maz wreszcie docenil to co ma,choc z tego co czytalam to po prostu nie zasluguje na Ciebie i na synka!!!Trzymaj sie cieplutko i glowa do gory,bo wierze goraco ze wszystko sie ulozy!!!!caluski dla Ciebie i dla Synka :ico_buziaczki_big:
Madziorka czekamy na Twojego maluszka z niecierpliowscia,patrzac na Twoja pileczke to mysle,ze to chlopczyk,ale jak pamietam fotki dzidziusia z usg to dla mnie to byla wykapana coreczka podobna to tatusia!!
Gosia slodziutki bobasek byl z Tomusia,zreszta teraz z niego przystojniak jak sie patrzy :-)
Co do zakupow,to my wydajemy srednio 120 funtow tygodniowo,przy czym dokupujemy w tygodniu niektore rzeczy,pieczywo itd..
Matko,tylko tyle pamietam,nie zdazylam doczytac Waszych gigantycznych postow,wiec zaraz musze nadrobic zaleglosci.Jestem z Was dumna,tyle piszecie i fotek wklejacie,ze chyba moj pas wyladuje na strychu :-D tak trzymac dziewczyny!!!
Vinee teraz spi,wiec korzystam z okazji,pewnie zaraz sie obudzi na obiad.
Wczoraj zmienilismy jej kolczyki na te co dostala na chrzciny takie slodkie pszczolki,ile sie za nia nalatalam,zeby drugiego zalozyc,tak wiec pol dnia chodzila w jednym tylko,az w koncu ja przekupilam i zadzialalo :ico_brawa_01:
Lece sobie kawke zrobic,bo senna jestem jak licho...

[ Dodano: 2007-07-03, 13:22 ]
Kasi.k teraz doczytalam o Twojej Vikusi..moze rzeczywiscie to zabki,mam nadzieje,ze szybko wyjda,bo u nas dopiero w 10 miesiacu kurcze...wrrrrr..buziaczki dla Ksiezniczki

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

03 lip 2007, 13:26

Dziewczyny no koniec swiata z tymi ombami!!! Dzis zdetonowali jedna kilka krokow od Kuby pacy!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: , szok, tak myslalam, ze ten problem mnie nie dotyczy, a tu patrz :ico_szoking: , zawsze tak jest!!!
Jestem w szoku nie wiem co pisac!!! Teraz to sie posikam w trakcie lotu ze strachu :ico_olaboga: :ico_puknij:
Nie dam rady teraz nic :ico_puknij: odpisac bo moje dziecko sie stanowczo sprzeciwia. :-D

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

03 lip 2007, 13:33

Delfina ja juz mam dosc z tymi bombami,co chwile cos si dzieje masakra...nie martw sie na pewno bedzie wszystko ok!!!!jak ja lecialam w tamtym roku to tak kontrolowali bagaz podreczny,ze musialam wszystkie soczki,mleko itd od Vinee pic po kolei...i jeszcze ona na raczkach i wozek pod pacha.. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-07-03, 13:37 ]
a teraz jak lecialam sama znowu z Vinee w tamta strone to wszystkich sprawdzali i musieli miec rzeczy w przezroczytych woreczkach,ale mnie kompletnie nie sprawdzali i cale szczescie,bo nie wiem jak bym dala sobie rade z nia,wozkiem i tym balaganem.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2007, 13:39

Dzis zdetonowali jedna kilka krokow od Kuby pacy
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Paranoja

Ilonka nareszcie!!!! A co do tt to radze kopiowac posty przed wyslaniem bo niestety dosc czesto sie ostatnio zdarza ta awaria. a jak z vinne mową? Bo własnie narzekalysmy z felą i kasią że takie niebyt gadatliwe dzieci mamy.

Wróć do „Pozostałe”