witajcie kochane!
el, super foteczki

chcemy jeszcze
jak tylko wejde na tt a zobacze na gg ze ty tez jestes dostepna, to zaraz daje znac
dziewczynki to co sie teraz dzieje na tt i na naszej tetrze to horror

dlaczego tutaj nie zagladacie?czasami napisze jednego posta i caly dzien czekam na odzew...
ja juz licze dni do wyjazdu...tylko na paszport jeszcze czekam...wyobrazcie sobie ze juz cztery miesiace
jak bylam w ambasadzie to mowili ze do trzech miesiecy powinni mnie powiadomic listownie...trzy miesiace minely poczatkiem czerwca

wiec dzwonilam do nich z tydzien temu...a oni na to, ze jeszcze nie ma i zebym zadzwonila kolo 10 lipca
w ogole trafilam na jakas niekompetentna wredna babe...bo mi zaproponowala paszport tymczasowy, ktory kosztuje dodatkowo jakies 15 euro... ja sie jej spytalam czy na dowodzie osobistym nie mozna przekraczac granicy...a ona mi na to ze mozna... NO TO PO CO TEN PASZPORT TYMCZASOWY???
powiedziala mi tez, ze do kraju moge wjechac na starym paszporcie, gdzie mam wpisane dziecko...ale wrocic juz nie... no i tutaj tez nie ma problemu bo i ja i wiktorek mamy wazne dowody osobiste.nie wiem, czy tylko ja mam takie glupie szczescie do zalatwienia czegokolwiek...czy wszedzie, we wszystkich urzedach na calym swiecie maja nas gleboko w d...