mam pytanko jakich chusteczek nawilzajacych uzywacie dla swych pociech jakiej firmy ? bo chcialam isc do sklepu i moze juz kupic ....
  mam pytanko jakich chusteczek nawilzajacych uzywacie dla swych pociech jakiej firmy ? bo chcialam isc do sklepu i moze juz kupic .... a moje dziecię+komunikacja miejska=zawał u mnie
  a moje dziecię+komunikacja miejska=zawał u mnie   przyjedzie po nas dopiero po 16, wykituje tu tyle czasu
  przyjedzie po nas dopiero po 16, wykituje tu tyle czasu   
  a zaczynałam od pampersa.
  a zaczynałam od pampersa. a pamiętam go takiego malutkiego na zdjęiu z twoim mężem, taki mały tata
  a pamiętam go takiego malutkiego na zdjęiu z twoim mężem, taki mały tata   
  ale, wiesz Tomek niewiele sie zmienił na buzi, tzn. bardzo podobny do tego Tomusia teraz
  ale, wiesz Tomek niewiele sie zmienił na buzi, tzn. bardzo podobny do tego Tomusia teraz   a do tej mojej przyjaciolki to juz nie ma siły, niedawno dzownila, ze siedzi w tym domu i maluje
  a do tej mojej przyjaciolki to juz nie ma siły, niedawno dzownila, ze siedzi w tym domu i maluje   nic z tymi ludźmi nie ustalili, to jej faceta znajomy im wynajął, szkoda pisać
  nic z tymi ludźmi nie ustalili, to jej faceta znajomy im wynajął, szkoda pisać   
   jeszcze z dzień i juz bym cie nawiedzedzała smsami
  jeszcze z dzień i juz bym cie nawiedzedzała smsami   
  co sie dzieje na tym świecie
  co sie dzieje na tym świecie   bylam w londynie podczas pierwszych zamachow w lipcu, chociaz kuba jeździł do pracy samochodem to myślałam, ze zwariuje, kiedy siadły wszytskie telefony i nie można bylo sie do nikogo dodzoiwnic
  bylam w londynie podczas pierwszych zamachow w lipcu, chociaz kuba jeździł do pracy samochodem to myślałam, ze zwariuje, kiedy siadły wszytskie telefony i nie można bylo sie do nikogo dodzoiwnic   

, ja sie boje!!!
 , ja sie boje!!!   szlam i myslalam czy nic podejrzanego sie nie dzieje
  szlam i myslalam czy nic podejrzanego sie nie dzieje   
  , i zamiast Tobie to mi zastrzyki pielegniarki robily
 , i zamiast Tobie to mi zastrzyki pielegniarki robily   wiec je zapytalam czemu mi jak to Ty rodzisz, a One na to, ze strasjkuja i robia komu popadnie
  wiec je zapytalam czemu mi jak to Ty rodzisz, a One na to, ze strasjkuja i robia komu popadnie   

[/b]
 [/b] 

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość