wisienko termin masz wyśróbowany, ale ja bym się nie obraziła jakby moja corcia zaraz po twojej dzidzi chciała obejrzec ten piękny czas, bo dlużej mogłybyśmy być razem

jako,że w październiku zaczyna się szkoła. Sama nie wiem , bo brzusia mi często twardnieje ostatnio, ale jak dużo odpoczywam to jest dobrze.
kasia 1983 fajnie, że siedzisz z babcią, moja do mnie ostatnio dzwoniła bo pojechała na wieś do wujka i pytała kiedy ją odwiedze, ale to jest niestety uzaleznione od mojego męża i samochodu bo na autobusy nie mam siły
martuunia dzionek w łóżeczku :) ja chyba tez skorzystam, przynajmniej cześciowo... bo muszę odkurzyć mieszkanie, nasza kicia to tyle włosów zostawia, ze już po kontak kołtuny leża i nie moge na to patrzeć.
Wczoraj sobie wyprałam rzeczy dla dzidzi

mimo, że nadal nie mam komody, ale jakoś czuję wewnetrzny niepokój, że nie jestem przygotowana więc dzisiaj będę sobie prasować
Praktyki dziś olałam, jutro zorbi to samo, pójde w piatek pokazac moją cudną twarz

, i tak tam nic nie robie, a takie jeżdrzenie w te i wewte nie nalezy do moich ulubionych czynności.