witam
dopiero do was dotarlam hihi
bylam u poloznej.... pobudka o 9....brrrrr niewyspana jestem hihi ale szybki 30min spacerek (w jedna strone)dobrze mi zrobil hihi moze maluszek szybciej wyjdzie hihi polazilam sporo... hihi jak zwykle.. ale dalej nic...
a u poloznej...
justyna widze ze masz podobna opieke u siebie.. no wiec co ja moge wam powiedziec... macanie po brzuszku... wg niej ulozenie super... cisnienie ok, i coz wiecej????? nic hihi
juz wiecej do przychodni nie ide, bo jesli nie urodze sama to mam sie we wtorek wieczorem zglosic do szpitala na wywolywanie.. takze w nast srode powinnam byc juz mamcia
zaczynam sie bac... i ciezko mi sobie wyobrazic siebie w tej roli... hihi
ale bedzie fajnie hihi
poza tym wstapilam jeszcze obowizakowo na zakupki ale akurat dzis nic nie upolowalam
takze troszke niepocieszona wrocilam hihi
dziewczyny wspolczuje tych natretnych sasiadow...
olejcie ich i juz hihi
u nas na szczescie spokoj... angole sa na luzie i zero zainteresowania hihi takze super
u nas jakies ataki terrorystczne... masakra co sie dzieje
boje sie o mamcie i jej slabe serce... hihi bo w sobote przlatuje i juz pewnie ma mokro hehe
ale przeciez teraz kontrol wzmozona na maxa wiec tym bardziej powinni sie czuc bezpeiczni.. tyle ze panika i strach wokolo i latwo sie mowi..
sorki za ten chaotyczny przekaz
ale spiesze sie bardzo bo zaraz chlopaki wracaja z pracy hihi zupke im gotuje.. a na drugie bedzie pyszna zapiekanka z brokulow.. mniam mn iam hihih
oj ale leje... masakra...!!!!
asiu i kinga gratuluje 10 dni do.... wielkiego finalu!!!!!!!!!!!!!!
ale ten czas zmyka
pokazcie jakies brzucholki .
... bo juz niebawem musicie sie z nimi rozstac... hihi
ula ja kupilam sobie ta ksiazke kiedy bylam w polsce i wlasnie w tamtym tyg przeczytalam.. bardzo mi sie spodobala.. ale nie wiem czy uda mi sie zastosowac rady tracy hogg w praktyce...
chcialabym , bo to modra kobitka hihi
ula co do przerw miedzy karmieniami piersia to tez tak slyszalam...
aha i dzieki dziewuszki za pocieszenie.. co do wagi dziecka
.. hihi moj mezulek wazyl zaledwie 3kg hihi
a ja 3800-3900 (mama nie pamietala dokladnie jak pytalam
) takze rozbieznosc spora... moze maluszek wybierze polowe i bedzie norma hihi
joanna i aga .. w uk dopiero 17-ta wiec do dziela.
.. mozecie rodzic o 18-tej czasu angielkisego hihih