delfina z tego co wiem to mozna kupic ale nie rezerwowac chyba ze sie cos zmienilo nie wiem.....
u nas dosc ciezka nocka ale przezyjemy

mam juz kod,bilet zaklepany,ale przez to ze sie uparlam leciec wieczorem nie mam z kim na lotnisko jechac
 mam juz kod,bilet zaklepany,ale przez to ze sie uparlam leciec wieczorem nie mam z kim na lotnisko jechac  maz bedzie w pracy,szwagier tez ,a sama z 2 bagazami,podrecznym i malym nie ma szans zebym sie dotargala
 maz bedzie w pracy,szwagier tez ,a sama z 2 bagazami,podrecznym i malym nie ma szans zebym sie dotargala  

czasem tez pampersa uzywalismy
 czasem tez pampersa uzywalismy 
   i ich wlascicielka rowniez
 i ich wlascicielka rowniez  

aj tam,zmieniam miejsce zamieszkania na jakis czashej dziewczyny !!!!! a myslałam ze bede pierwsza
a ja znów nie mam ochoty na spanie, mój mnie rano obudził bo powiedział " czas na tik - taka wejść" ihihihihihihihihihi nawet mi juz kompa załączył, moje kochanie

Felicity ale Ty zakręcona jestes

Fittney czyli Ty tez nas zostawiasz????????
 pisac bede dalej jak mi pozwolicie
 pisac bede dalej jak mi pozwolicie  
  jak wychodzil do pracy to oczywiscie juz nalog ze musial popatrzec w ekran monitora,i zostawil odpalony,a ze mamy kombajn nie komp to spac nie moglam i takim cudem jestem z wami
 jak wychodzil do pracy to oczywiscie juz nalog ze musial popatrzec w ekran monitora,i zostawil odpalony,a ze mamy kombajn nie komp to spac nie moglam i takim cudem jestem z wami 

Vinee namietnie probuje cos wyklikac cwaniara..
 Vinee namietnie probuje cos wyklikac cwaniara.. 
miejmy nadzieje ze nie, cały czas mam obawy na temat celiakii co prawda jeden test juz mial i wyszlo ze nie ma, ale wtedy malo jadl glutenu a teraz duzo i w styczniu mam sie zglosic na dodatkowe badanie.z tego co piszesz wydaje mi sie ze maly ma na cos uczulenie,zycze mu duzo zdrowka
hihiCo prawda czasami cos tam powie dziwacznego i Bablu usilnie twierdzi,ze to bylo w jego jezyku,niech sobie tak mysli,hihihi..
 ,na razie do pracy nie planuje,mysle gdzies od kwietnia nastepego roku czegos poszukac,bo wolalabym Vinee do nursery dac jak bedzie wiosna a nie na zime,a i wtedy bedzie juz miala 2 latka,wiec mysle,ze ja tego tak nie przezyje
  ,na razie do pracy nie planuje,mysle gdzies od kwietnia nastepego roku czegos poszukac,bo wolalabym Vinee do nursery dac jak bedzie wiosna a nie na zime,a i wtedy bedzie juz miala 2 latka,wiec mysle,ze ja tego tak nie przezyje   a teraz chce ja dac do nursery,bo widze jak sie garnie do dzieciakow,a dwie godzinki dziennie co jakis czas byloby dla niej jakos rozrywka a nie wiecznie sie z mama bawic.
 a teraz chce ja dac do nursery,bo widze jak sie garnie do dzieciakow,a dwie godzinki dziennie co jakis czas byloby dla niej jakos rozrywka a nie wiecznie sie z mama bawic.   poza tym byloby to swego rodzaju przygotowanie dla niej i dla mnie przede wszystkim..zobaczymy co z tego wyjdzie..
 poza tym byloby to swego rodzaju przygotowanie dla niej i dla mnie przede wszystkim..zobaczymy co z tego wyjdzie..  
 Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość