buzikai dla matiego
i gratulacje z zebem......no a moj juz sie zapowiada 2 tyg prawie i sie nie przebija .....iza wez lulka do siebie to moze zab wyjdzie:)
dziewczyny wspolczuje wam przezyc i podziwiam za wytrwalosc i sile
u nas strasznie
bylismy u lekarza z tym przeziebiemin i swiszczcym kaszlem ,okazalo sie ze to zwykly katar a kaszle jest od tego i na kaszel nic nie zapisala tylko mam czesto czyscic nosek i cos jeeszcze mu psikac do noska.i poz tym maly od jakiegos czasu ma czerwone policzki i wyglada jka chalabala z domowego przedszkola
wiec pewnie to skaza bialkowa i teraz prze tydzien ma dostawac samo mleko bez innych potraw i zobaczymy wiec pewnie trzeba bedzie mleko zmienic.a ja myslalam ze to od mrozy i watru
no zobaczymy
wiecaginka pewnie nic z tego z naszego mlekowego interesu
a wczoraj jak juz zasnal to caly czas kaszlal przez sen wiec wzielam go na rece i poklepalam po pleckach a on zwymiotowal chyba z pol szklanki bialego sluzu.....boze ja ja sie wystraszylam i zasnal momentalnie i juz nie kaszlal
jakos o wpol do 1 obydzil sie i plakal i jak go odkladalam to tak sie wiercil i palakal i meczylismy sie do 3 uwierzcie mi ze lulalam go i ryczalam
i o piatej koniec spnai takze wybaczcie jesli zajrze dopiero wieczorem al epadam
no a zeby jakos sie przebijaja juz 2 tydz i nic nie wiedac konca tej zabkowej historii
buziaki dla wszystkich i milego dnia
u nas wiosna ze hej
maly wlasnie sie obudzl wiec pewnie zaraz pojdziemy polazic
a jak jest tak ladnie ostatnio to jestesmy dzienenie 6 godz na dworze (2 spacerki) a wieczorem tak mnie bola nogi ze
moze po lecei bede miala nozki smukle jak sarenke (b yle nie takie owlosione