fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

05 lip 2007, 18:30

dziewczyny dzieki.na szczepionke idziemy za tydzien mam nadzieje ze do tej pory przejdzie mu ten katar.

edi
Jestem mózgiem tego forum!

07 lip 2007, 13:30

dziewczyny dzis fajna data.podobno siódemki szczecie przynoszą ale 2 koło siebie pecha.mam nadzieje ze 3 koło siebie tez szczescie.ja mam nerwa bo rodzina R przyjezdza za pół godziny.czy wy dobrze zyjecie z "tamtą' rodziną. :ico_oczko: z kim najbardziej sie dogadujecie?ja chyba najbardziej lubie R brata ale wogóle nie ma z nim o czym pogadac bo on do milczących sie zalicza.siostra jego gada jak najęta ale jest dla mnie zepsuta przez pieniadze.ojciec ujdzie.ale matki jego tez nie trawie.zalazła mi za skóre pare razy :ico_zly: choc niby milutka ale fałszywa

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2007, 22:50

trzy siudemki wygladaja jak trzy kosy :-D
ja z "tamta" rodzina to sie nie rozumiem i raczej nigdy nie zrozumiem, bo podejscie do wielu spraw maja 'skrzywione', ale sie nie czepiam, wiec oni tez i stosunki sa poprawne.

a teraz Luska :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-07-08, 23:10 ]
[center]BeataW, o ile sie nie myle to twoja Izunia ma dzisiaj urodzinki[/center]
[center] :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_tort: [/center]

[center]Obrazek[/center]

[scroll]WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO[/scroll]

[center]od ciotki Dominiki i Łucji :ico_oczko: [/center]

a gdzie reszta bandy? od wczoraj pies z kuawa noga tu nie zagladal...

[ Dodano: 2007-07-08, 23:25 ]
cholerka, juz w łózku bylam, ale sobie przypomnialam, ze wczoraj Karolek mial urodzinki!!!

[center]ile jest gwiazdek na niebie
ile robakow w glebie
ile samochodow jezdzi po świecie
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecie
tyle kwiatow całusków i słodyczy
w dniu urodzinn Tobie życzy[/center]

[center]Lusia i ciotka z TT :-D [/center]

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 lip 2007, 08:58

edi, ja z rodziny męża muszę znosić tylko jego mamę , bo nikogo innego już nie ma. Ale to i tak jest duże wyzwanie dla mnie bo ta kobieta działa mi na nerwy non stop. Zachowuje się jak duże dziecko, ma głupie pomysły, nie umie zająć się Joasią, jest nieostrożna itp. A dzisiaj akurat muszę jej zostawić małą, na całe dłuuuuuugie 2 godziny i strasznie się denerwuję czy Asia będzie cała jak wrócę???

Ale zawsze mam dobre chęci, za każdym razem jak jadę do teściowej całą drogę powtarzam sobie,że będę miła , nic mnie nie wqurzy ale gdy tylko ją zobaczę wszystko mi mija :ico_zly: a całe pozytywnw nastawienie szlag trafia :ico_noniewiem:

lilo

09 lip 2007, 09:40

czy Asia będzie cała jak wrócę???
Może staraj się myśleć w ten sposób - Twój mąż żyje to może i Asi nic sie nie stanie :ico_oczko:

Oj, ja na temat rodziny mojego męża mogłabym powieść napisać... Teściowa jeśli chodzi o całokształt jest w porządku, ale dużo rzeczy mnie w niej denerwuje... Teść - ciągle się modlę żeby mój mąż się w niego nie zmienił... Gwoździa w ścianę wbić nie może, do fryzjera nawet teściowa z nim musi iść... Pierdoła nie facet... Siostra - ogólnie sympatyczna ale jej podejście do życia jest dla mnie nie do przyjęcia... Twierdzi, że ważniejsza jest rodzina, dziecko niż pieniądze... Wszystko się zgadza tylko czemu te pieniądze ma jej teściowa dawać, bo jej się nie chce pracować?????
Dobra, nie piszę już nic więcej bo mi się ciśnienie podnosi.........
a teraz Luska
Śliczna dziewczynka, ale minki robi takie, że widać, że ma kobieta charakterek :ico_oczko: Wygląda na więcej niż 3 tyg. Zresztą od początku oczka miała bystre jak 2-3 miesięczniak :-)

edi

09 lip 2007, 14:44

karolek dziekuje ciotkom za zyczenia.
Lusia sliczna.dawaj zdjecia ale i siebie pokaz.
ok juz wiem jak wy zyjecie z "jego rodziną" ale jak on zyje z waszą?
R uwielbia mojego tate.potrafią godzinami gadac.zawsze jak tylko wolna chwila to albo chce na grilla sie z nimi umówic albo do nich.z moją mamą nie potrafią gadac.zyją ok ale widac ze starszny dystans trzyma jedno i drugie.z moją siostr azna sie niby długo ale tez cos jezyka wspólnego nie ma.lubi tez bardzo brata mojego taty.jezdził z nim na ukraine.wójek naprawia mu czasem jak trzeba samochód.z reszta tez ok.on jest wygadany wiec problemów nie ma.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2007, 17:38

dawaj zdjecia ale i siebie pokaz.
a to nie widzialyscie mnie nigdy???? :ico_szoking: sorrki, przegaplam :ico_wstydzioch:

Obrazek

moj maz sie boi mojej mamy od zawsze :-D ona pracuje w podstawowce do ktorej on chodzil i to mu zostalo do tej pory :-D

lilo

09 lip 2007, 19:38

a to nie widzialyscie mnie nigdy????
No jak nie - z tym brzucholem wielkim :ico_oczko:

BeataW
Wodzu
Wodzu

10 lip 2007, 11:16

Oj, ja na temat rodziny mojego męża mogłabym powieść napisać... Teściowa jeśli chodzi o całokształt jest w porządku, ale dużo rzeczy mnie w niej denerwuje
Ja sie mogę podpisać pod tym,jeśli chodzi o tesciową,bo teść-to skomplikowany facet jak diabli,jak ma dobry humor to do rany przyłóż-nieba by przychylił.Ale jak mu coś nie idzie-lepiej nie wchodzic mu w drogę,bo zabija wzrokiem i słowem-potrafi tak przyciąć,że aż niemiło :ico_zly: Nie podoba mi się też ich model rodziny-gorzej niż u Arabów-tesciowa od świtu do nocy w garach,praniu itd,nie ma prawa mieć swojego zdania :ico_noniewiem:
Moja szwagierka jest ok,nie moge jej nic zarzucić,ale jakoś nie możemy znaleźć wspólnego języka,nasze stosunki są poprawne,ale nie mamy jakos tematów do rozmowy
ale jak on zyje z waszą
Mąż sie swietnie dogaduje z moja mamą,z tatą jest ok,ale czasami działają sobie chyba na nerwy,choć starają sie tego nie okazywać,a to dlatego,że oboje mają podobne charaketry,są uparci,lubią stawiac na swoim i czasem ciężko im iść na kompromis...ale dają sobie radę :ico_oczko:

Jasnie Pani :), dziękuje za życzonka dla Izuni :-)

lilo

10 lip 2007, 11:42

ale jak on zyje z waszą?
Chyba lepiej niż ja z jego :ico_oczko: Moją mamę sobie zawojował tym, że od początku mówi do niej "mamo", czego nie robi mój szwagier a są z siostrą małżeństwem od 8 lat. Najgorsze, że nie mówi ani mamo, ani pani, po prostu bezosobowo... Z moim tatą też mają dobre stosunki, zawsze maja o czm pogadać. Mój tata wiem, że nie uważa mojego męża za najlepszą możliwą partię dla mnie, ale nie daje mu tego odczuć i jak potrzebuje pomocy to raczej poprosi mojego męża niż szwagra, choć ten mieszka piętro wyżej...
Ze szwagrem mogą gadać godzinami, choć bardzo się różnią i na dłuższą metę pewnie by było spięcia. Dobrze, że nie mieszkamy razem.
Mój brat tez o niebo woli Piotrka niż Wojtka...
Więc chyba nie jest źle...

Wróć do „Kącik dla rodziców”