Czesc Dziewczyny!!!
Izuleczek witaj kochana!!!!!
Ja wczoraj mialam tylko 3 skurcze

!Moje sa bezbolesne, ale chyba mam skrucona szyjke, chyba bo jak mnie przyjmowali do szpitala mialam twarda o dluga, a jak mnie wypisywali to mialam jzu krutka

i w sumie lekarka powiedziala ze jest bardzo dobrze wiec nie wiem

Jutro ide do gina wiec sie spytam
A My wyobrazcie sobie bylismy wczoraj u znajomych na malej imprezce i Nelcia tak szalala ze wytrzymalam tylko 2 godzinki i do domciu.Przyjmowalal takie przerozne i dziwne pozycje ze myslalam ze oszaleje!!Poza tym maz wypil 2 piwka i 3 kieliszki , ja oczywiscie soczek i wstalam rano z kacem!!!!

Jak to???Nie dosc ze wszyscy pija i sie bawia a ja jestem grzeczna to jeszcze musze pokutowac????

Moze opary alkoholu w powietrzu wydychanym mego meza tak na mnie podzialaly
Jutro ide na zakupy, musze kupic sobie koszule. Aha niemowilam wam.Jak trafilam do szpitala to nie mialam zadnej koszuli bo nie zdazylam kupic noi zajela sie tym tesciowa.Myslalam ze mozna jej zaufac w tym temacie, w koncu tez baba.Ale jednak nie bardzawo.Otrzymalam koszule takich riozmaiarow, ze spokojnie pasowalaby na sporego, barczystego mezczyzne przy kosci

Popatrzylam na nia i nie powiedzialam nic.....Gdzies pogubili moje rozmiary!!A same wiecie ze ja do calineczek bardziej naleze niz do kobiet o wiekszych gabarytach.Ale sie usmaialm!Tylko glupio mi bylo w niej chodzic wiec tylko w niej spalam a wciagu dnia chodzilam w dresikach i jakijs dopasowanej bluzeczce co by sie lepiej poczuc!Zreszta tam to jakas rewia mody byla!Mowie Wam!!!
Wisienko popatrz z tej strony!Masz zcas zeby sie przygotowac, nie bedzie zadnrej wpadki typu porod w taksowce noi krocze cale!A brzunio sie szybko zagoi i bedzie wszytsko dobrze!!!
Milej niedzieli!Bede pozniej!!!