Fajniutko troszke dzis nas swietuje Dla Basi,Viloi,Justyny i Malolaty A ja dzis odpoczywam bo grila robimy i nie musze stac w kuchni No ja tez widze ze zastoj Ale Justynko to tez sa objawy a moze teraz na Ciebie kolej?
[ Dodano: 2007-07-08, 12:09 ] Fajniutko troszke dzis nas swietuje Dla Basi,Viloi,Justyny i Malolaty A ja dzis odpoczywam bo grila robimy i nie musze stac w kuchni No ja tez widze ze zastoj Ale Justynko to tez sa objawy a moze teraz na Ciebie kolej? Co znowu cos z tym TT
[ Dodano: 2007-07-08, 12:09 ] Fajniutko troszke dzis nas swietuje Dla Basi,Viloi,Justyny i Malolaty A ja dzis odpoczywam bo grila robimy i nie musze stac w kuchni No ja tez widze ze zastoj Ale Justynko to tez sa objawy a moze teraz na Ciebie kolej? Co znowu cos z tym TT
[ Dodano: 2007-07-08, 12:10 ] Dziala jak by chcialo a nie moglo Powtorka z rozrywki w zeszlym tygodniu tez nie bylo TT
Fajne swietowanko! Ja dzisiaj smutniarsko jakos sie czuje! Pogoda brzydka , no i niedziela! Znowu caly tydzien bede czekala na meza! A moja mala co tak sie spieszyla w czerwcu, teraz nic! Nawet skurczow mam mniej! Co do obiawow to mnie brzus zszedl juz 5tygodni temu, czop tydzien temu, wiec rozwarcie tez jest, na ile zobaczymy jutro! Jade do poloznej, to sie okaze co i jak! Nie chce rodzic sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ta mysl coraz bardziej mnie denerwuje! Na dodatek przeprowadzka juz za miesiac!
hello, ja własnie malucha karmie to moge cos jedna łapka do was naklikac Mój maluszek to taki aniołek z rózkami, raz spi ładnie w nocy po 6 godzinek a innym razem sie co dwie cyca domaga, a jak nie to wrzask, próbujemy go do smoczka przekonac zeby trochhe mi cycki odpoczeły ale chyba wyczuwa podstep albo nie chce sobie zgryzu psuc Basiu nie martw sie ja narazie schudłam 10 kilo ale brzuszek nadal wystaje, a spodenek sprzed ciazy to wole na razie nie mmierzyc, po co sie mam stresowac
laseczki a ja wam troszke wpspółczuje tego czekania, ja to tez strasznie niecierliwa jestem, ale mój maluszek chyba o tym wiedział i wyskoczył wczesniej zeby mamusi nie stresowac
Fajno juz miec dzidzie przy sobie! U mnie maz i dzieci sa w akcji kartonowej! No przeprowadzke tzreba przygotowac! Na razie ksiazki pakuja! a mamy tego sporo, a przeciez przebralam juz i dalam troche do biblioteki szkolnej i tej miasteczkowej! Ja obiadek wstawilam