kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

09 lip 2007, 00:19

witam z wieczorka :ico_oczko:
to moje kontrolne wejście na TT czy czasem u Marty skurczaki nie zmieniły sie w poród :ico_oczko: , a u Magdy nie zaczęło sie coś dziac w okolicy brzucha :ico_ciezarowka:

dobrej nocki, pa!

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lip 2007, 00:53

Kasia u mnie sie uspokoiło :ico_placzek: a myśłałam ze juz sie przywitam mojego " klopsika" no widocznie nie na mnie czas jeszcze :ico_szoking:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2007, 11:03

hej dziewczyny
cos widze ze te dzieci to się zalęgly w tych brzuszkach.
Madziorka wcale tekiego duzego brzucha to nie masz. Wiec jeszcze tam mozesz przetrzymac dzidzie troche.

Lucy juz wiem czemu Olivierek taki do TOmka podobny bo moj Tomek tez mial zoltaczke. Wiec wygladal jak po solarium.

Kasia79 pochwal sie dywanikami bo ja mam niedaleko nomi. Ale w ciemno to mi sie nie chce jechac.

Marta i dobrze ze nie panikujesz. W 5 minut nie urodzisz a w domu przynajmniej lepsza atmosfera bo w szpitalu tak nie bardzo. Ja tez do ostatniej chwili czekalam. Za to moja kolezanka to troche przesadzila znaczy jej mąż. W nocy sie zaczely skurcze a on nie chcial ją zawiezc do szpitala tylko ze rano. Wiec o 6 wyjechali do szpitala tam ledwo na nogach stala a pielegniarka jej kazala po schodach lazic. Polozyli ją na porodowke i pol godziny pozniej trzymala Kubusia.

Delfina, Emilka, Fittney udanego lotu!!! I milego odpoczynku w pl

Fela rzeczywiscie kawal stopy ma Konrad. Tomek ma 23 ale to po tacie taką małą. Paweł ma 41-42 a ja 40 :ico_wstydzioch:

Kasik mam nadzieje ze rady Fittney ci pomogą i Viki w koncu nie bedzie cierpiec.

Fittney super zdjecia Mayci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tez nie wiedzxialam ze Delfina jest takie imie. U mnie w pracy jedna dziewczyna nazywa sie Berenika. Fajne imie gdybym miala dziewczynke to moze bym tak nazwala. Tylko ze Pawel uparl sie na Otylie po jego babce.

Jaśnie Pani widze ze Luśka to kokietka rzeczywiscie, juz sukienke zawija do gory i uda pokazuje:) I spoznione zyczenia imieninowe dla mamusi i corusi.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lip 2007, 13:24

hej dziewczyny!!!!!!
no ja dzis humorek do d..... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: pojechałam zapłacić za mieszkanie a tu zamknięte :ico_zly: :ico_zly: jedno swieto maja w tym tygodniu ale te leniwce maja cały tydzien zmkniete :ico_zly:
no i dobrze ze ten mój Jacus taki zorganizowany w papierach, bo ja bym zaginiona w akcji była :ico_olaboga: szukałam dzis czegos, a ja bałagan zawsze mam w papierkowej sprawie, a ten mój wszystko poukładane o matko!!!! a mówią ze kobiety są bardziej porządnickie :-D
no i co????? skurczaki przeszły :ico_placzek: a ja tu napalona, ze mały juz na weekend w domku zawita
Gosiiu ja to kiedys panikara byłam, ale chyba mi przeszło i tak wiem, ze poród nie odbywa sie w 5 sekund
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 13:27 przez martuchafrost, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2007, 13:26

hej :-D
ja tylko wpadlam sie zameldowac hihi :ico_ciezarowka:
zaraz zmykam sie szykowac i lece na shopping z mamcia. :ico_oczko: . ostatni przed wielkim finalem... :ico_brawa_01:
na razie spokoj hihi :ico_oczko:
ale pewnie jutro zaczne sie denerwowac :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lip 2007, 13:29

Madziorka a Ty jutro na wywołanie idziesz ????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2007, 13:42

marta jutro wieczorem mam sie zglosic do szpitala. :ico_szoking: :ico_placzek: .. przez noc ma sie cos zaczac :ico_olaboga: i w srode porod :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bo w srode mija 12 dni po terminie a tutaj tyle czekaja z przeterminowanymi brzuszkami hihi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lip 2007, 14:18

Madziorka o kurczaki :ico_szoking: ale masz fajnie, juz niedlugo bedziesz mamą :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a mi tu powiedzieli, ze czekaja 8 dni po terminie :ico_ciezarowka:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

09 lip 2007, 14:44

CZESC KOCHANE!!!! :ico_buziaczki_big:

Ja na sekundke, chcialam sie pozegnac!!! :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_olaboga:

Stasznie mi ciezko!!! Kuba wczoraj jakos sie trzymal, bo wiedzial w jakim ja jestem stanie, rozpacz!!!
Nie napisze juz nic wiecej bo sie poplacze!!!

Kochane badzcie zdrowe i rozdwojone- Madziorka, Martucha :ico_brawa_01:
Ucalujcie wszystkie sloneczka od Ciotki Delfiny i Mayeczki!!!

Wracamy 1 wrzesnia rano, wiec wieczorkiem albo i wczesniej sie zameldujemy!!!
Obiecuje pisac z kawiarenki z Wawy, i zdawac relacje telefonicznie Kasi :ico_haha_01:

KOCHANE CIEZKO MI!!! Bede tesknic bardzo!!!
CALUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lip 2007, 15:13

Delfinko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: bedziemy tesknic za Tobą :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wracaj szybko i pisz jak czesto sie da :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
buziale dla Mayci :ico_buziaczki_big:
bezpiecznej podróży kochane :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”