Iza@ mu tez mielismy dzisiaj ciezki dzien .
Miloszek spal w ciagu dnia moze niecala godzine, raz pol godziny i 2 raz 20 minut, rano wpadl w taki atak placzy zaloscil sie ze az krzyczal i piastki do buzi, caly czas wklada, jest niespokojny, marudny, a kupki jesgo sa luzniejsze i robi wiecej razy niz zawsze to chyba wszystkie oznaki ze zabki sie zblizaja.Ale nie ma zaczerwienionych dziaselek, posmarowalam nu dzisiaj Calgelem i na noc dalam Viburcol czopek bo biedak byl taki niespokojny.Zasnal po wypiciu niedokonca kaszki jak susel.A w nocy juz 3 dzien jest tez niespokojny ale na szczescie powierci sie dam mu smoka i spi dalej, ale najgorze jest to ze sie tak odkopie i lezy caly odkryty.
Bluszczyk to ale mialas przezycia!ale gratuluje synka!
[ Dodano: 2007-07-09, 20:41 ]
madzia22 no to troche Ci sie spoznia, a ztym wychowaniem to nie wiem o co chodzi czy ja cos pisalam?
Iwona nie martw sie Miloszek ostatnio przybral tylko 300g i lekarka nic nie mowila ze to zle, a czytalam ze dzieci ktore maja 4,5 i wiecej miesiecy przybieraja juz mnie ok 500g na miesiac.
Dziewczyny dzisiaj spotkalam koleznake i ona mi opowidala ze jej mala majac 6 mies jadla juz caly obiadek ze sloiczka i caly deser, namawiala mnie zebym tez dawala caly, a Miloszej ostatnio je pol sloiczka obiadku i pol deserku z tym ze ja nie daje mu w 1 dzien i to i to tylko na zmiane w 1 dzien obiadek a w 2 dzien deserek.Kolezanak laczyla ze w jednym dniu dawala i to i to.A wy dziewczyny jak robicie?Ja troche boje sie dac malemu caly sloik.Ostatnio zjadl bardzo z apetytem jarzynki z indykiem i zupke marchwiowa z ryzem.
Za[pomnialam napisac ze dzisiaj po tym atatku zlosci rano Miloszek przewrocil sie sam na boczek i tak zasnal.A wasze pociechy zasypiaja na boczku?bo do tej pory to Miloszek spal tylko na wznak i glowke mial na boki.Kurcze moze teraz zacznie sam sie obracac tak jak mu wygodnie.
[ Dodano: 2007-07-09, 20:45 ]
Karolas to stroj przyda sie wam nad morze bo slyszalam ze jedziecie razem z Gwizdkami.Dzisiaj byla Kmaila z Kubusiem u nas i Kubus tak delikatnie glaskal Miloszka po główce
[ Dodano: 2007-07-09, 20:48 ]
ale pada deszcz u nas, ta pogoda mnie dobija a ja w czwartek ide do pracy pierwszy dzien