Dzien dobry baboski
Dzisiaj wstalysmy z Nicole troche pozno bo o 10 00
ale nareszcie sie wyspalam i mam sily zeby sie mala zajmowac bo ostatnio to jakos mialam ciezko
ale dzisiaj jest fajnie. Musze wam powiedziec ze mala zaczyna sama chodzic.. Wczoraj to normalnie trzymala sie sama kanapy,i tak przesuwala sie zawsze sie czegos trzymajac czy to mebli.. czy telewizora po calym mieszkaniu
A ja w szoku jestem i dzisiaj od rana tez sobie troszke mala pospacerowala.. Dzisiaj nareszcie pogoda jest lepsza nie pada i nawet sloneczko ladnie zaglada
Pojdziemy na spacerek z Nicolcia troche pozniej
Mama_Kingi to fajnie ze chodzisz z Kinga na spacer przy kazdej pogodzie,ja jak pada deszcz to nie wychodze z Nicole bo jakos nie widze sensu spacerowania w deszczu.
Fajnie ze na urlop za niedlugo jedziecie.. super odpoczniecie sobie i kingunia zobaczy morze ..
Iza tez mi sie tak wydaje ze moja fasolka musi wiedziec ze ma starsza siostre co jest taka zywa i aktywna ze poswieca cala moja uwage ale mam nadzieje ze sie to jakos wyrowna pozniej.. ale powiem ci tez ze czuje ze moja fasolka bedzie tez spokojniejsza od Nicole chcialabym zeby tak bylo
Ok ja uciekam wpadne pozniej bo Nicole tak strasznie marudzi.. a spac niechce
No musze cos z tym zrobic moze sie uda ja uspac albo pojdziemy na spacerek Pozdrawiam buziaczki papapa
Ale wam powiem ze ten TT sie zacina.. znowu mialam male problemy wejsc.. musialam posta skopiowac.. no ale jestem i udalo sie
Wsadzilam malutka moja Nicolcie do wozka i zasnela oj chyba dzis nici ze spacerku..
Strasznie wieje ale moze pochodzimy sobie przed domkiem i pojdziemy do ogrodka Zobaczymy a teraz mam troche czasu dla mnie Buzki paa
[ Dodano: 2007-07-10, 14:19 ]MOja NIcolcia to jak taka mala modelka wyglada na tym zdjeciu na gorze