Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 lip 2007, 14:55

hej dziewczyny !!!!!!
trala lal lallalalallalal jestem jeszcze cała !!!!!! :ico_brawa_01: mój kotek czeka, aż go wywołają w szpitalu chyba :ico_brawa_01: za tatusiem taki ospały :ico_smiechbig:
po primo:
Madziorka brzuszek pierwsza klasa :ico_brawa_01:
Kasia juz nie o te dywaniki chodz, ale panele masz zajebiście fajne :ico_brawa_01:
Julie fotki super :ico_brawa_01: ale ten Twój synuś szybko zaczął tuptać :ico_brawa_01:
Lucy wydaje mi sie ze trudno tu zdac prawko :ico_olaboga:
Ilonka no widzisz???? dzis runde po miescie zrobiłam i nic :ico_placzek: mój synalek ma gdzies mamusie, bo nie chce mi sie pokazac tak szybko hihihihhiih
Ilonko zdjecia super!!!! nie ma jak miec za najlepszego przyjaciela kalafiora :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no a ja dzis na miescie byłam, synkowi ciuchy kupiłam, sobie humorek poprawiłam i cos tez dokupiłam :ico_brawa_01:
no i jak wróciłam to ani sie nie obróciłam, sąsiadka wpadła i mnie zagadła, kocyk na drutach zrobiła dla mojego bąbelka, a mnie aż radość wzięła wielka, więc jej podziękowałam a sama sobie w duchu gratulowałam, że cudownych sąsiadów dostałam więc dzwonie do mojego i mówie : mój kolego! prezent mamy dla synusia i sie bardzo cieszy mamusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2007, 15:56

ja tylkona cwilunie, bo u mnie w domu Łucja rules!!! normalnie ni sie nie da zrobic, bo mama najwazniejsza sie nagle zrobila, a tata be, i mama aly czs z dzieckiem na ramieniu wisi :ico_olaboga: teraz tez juz kweka, ze do mamy chce. tylko sie pochwale, ze ona juz za grzechotka wodzi wzroczkiem, kciuka ssie i wiadomie sie usmiecha (zwykle do grzechotnika :-D ), uciekam, moze pozniej mi pozwoli przyjsc do was na chwilke to poodpisuje :ico_oczko:

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

10 lip 2007, 15:57

martuchafrost, czy ty aby nic nie piłaś pod te skurczaki :ico_zdrowko: ?????????
mój kolego! prezent mamy dla synusia i sie bardzo cieszy mamusia
rymujesz od rana :ico_smiechbig:
Ilonka ja też tylko pisze, kiedy lenka śpi albo jak kuba jest już w domu, bo tak to nie ma sensu włączac nawet kompa :ico_oczko: grzybki ususzone, a te bez atestu...oczywiście dla BABCI :-D
Gosia ja wklejam mało zdjęc???? :ico_oczko: musze sie poprawic w taki razie, ale jak mam wziąć aparta i te kable to mnie cholera bierze, musisz wybaczyć :ico_sorki: :ico_oczko: a dywanki są w kolorach tęczy.
julie_377, ale fajowe zdjecia. nie wiem czy nam w ogóle w tym roku uda sie wyjechać gdziekolwiek, bo sulejowa nie licze, 15kilos od domu to nie wczasy :ico_oczko:

mamusie - Jaśnie Panią nam wcięło dzisiaj :ico_oczko:

jak szłam do pracy to oglądałam w witrynie oferty last min. np: egip w piątek, 2 tygodnie, holet *** 999zł :ico_szoking: jak wszytsko tanieje, a ze 3 lata temu, jak znajomi lecieli do turcji po weselu to pół rodziny sie na nich składało :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2007, 16:00

hej hej
melduje sie hihi
o 19.30 do szpitala... :ico_placzek: :-D
mam mieszane uczucia... nie wiem czy sie cieszyc czy bac... :ico_olaboga:

kasia dywanik w moich kolorkach... my mamy w takim kolorze w salonie tyle ze znacznie wiekszy hihi

julie fajne foteczki... byliscie w brighton? bo widze kamienie zamiast piasku hihi

marta ciesze sie ze humorek dopisuje... :-D

a mi troszke smutno.. bo musze zegnac sie z brzuszkiem.. :ico_wstydzioch:
ale pewnie jak zobacze zawartosc to mi przejdzie hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

10 lip 2007, 16:15

dziewczyny sliczne fotki :ico_brawa_01:
ilonka no to przesada z tym prawkiem :ico_olaboga: ja myslalam,ze w polsce gorzej,a nasza znajoma jezdzi moim zdaniem duzo gorzej od tomka i w pl zdala,ale to roznie bywa niestety...strasznie to niesprawiedliwe i te kamery w uk moim zdaniem powinny byc w autach,bo jak mozna sobie takie bzdurne argumenty wymyslac...teraz t rozgladal sie,a on znow swoje ,ze sie 2 razy nie spojrzal i,ze zagrozenie :ico_puknij: i tomek mysli,ze uz nigdy nie zda w uk...ale nie ma co sie poddawac... :ico_zly: najgorsze jest to,ze jak niektorzy tutaj jezdza i oni maja prawko :ico_puknij: mojej kolezanki szwagierka zdala za 4 razem ,a jest bardzo dobrym kierowca i kazdy tak uwaza :ico_puknij: :ico_zly:
kasiaa fajny dywanik,szkoda ,ze u nas nie ma nomi,bo bym kupila :-D
a co do wkladek do stanika,to znalazlam fajne LANSINOH :-D
MARTAale masz super sasiadke :ico_brawa_01:
madziorkaslicznie z tym brzuszkiem wygladasz,ale my i tak juz chcemy fotki babelka :-D jasnie panigratulacje dla Lucji ,zdolna z niej bestia :-D i uparciuszek :ico_szoking: najpierw w brzuszku sie zasiedziala,a teraz chce na raczkach u mamusi :ico_haha_01:

kaasiaa79

10 lip 2007, 16:17

Madziulka, oczywiście, że masz się cieszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buzia do porodu powinna wyglądac tak :-D pełne uzębienie wytawić na wiatr :ico_haha_01:
jak tylko coś się będzie działo daj szybko znać...no chyba, że nie zdążysz, bo maluszek od razu przyjdzie na świat :ico_oczko: czekamu na wieści!!!
ostatnie buziaki dla brzuszka :ico_ciezarowka: :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

10 lip 2007, 16:22

madziorka lekkiego porodu...ty masz sie cieszyc jak kasiaa pisze,bo ja sie baaaaaaaarrdzo ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gosia robili malemu badania i mowili,ze jak cos bedzie nie tak to wysla list,ale opalenizna schodzi,wiec moze jest ok...listu nie dostalam.jutro ide do baby clinic to zapytam :-D julie slicznie wygladasz i nathanek jak zwykle przystojniak
ilonka vinee jest sliczna ,a ztymkalafiorem to cos chyba nie doczytalam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-07-10, 16:25 ]
[shadow=red]madziorka czekamy na ciebie i babelka.[/shadow=red] napisz szybko jak tylko dasz rade i wklej fotki :ico_brawa_01:

kaasiaa79

10 lip 2007, 16:28

lucy23, Vinee zakochała się w kalafiorze :ico_haha_01:
dobrze, że żółtaczka przechodzi i synuś zdowo ci sie chowa :ico_brawa_01:

pomagam koleżance pisac prace mgr, a spotykamy sie zawsze albo u mnie albo w mc'donaldzie...moja opona uwielbia te spotkania...mój tyłek już mniej :-D obie mamy tam blisko i tylko dlatego zżeramuy to świństwo, ale oprzeć sie nie mogę...tym bardziej, ze ona płaci, no, ale coś za coś :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2007, 16:32

tata pryszedl, to jeszcze z 5 minut mam :-D
madziorka to ty jutro juz z "pelnia szczescia" sie polaczysz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak mi sie cos widzi po twoim brzuszku i nastawieniu, ze ty rach ciach i urodzisz tak jak ta kobieta u ginka, czego ci zycze z calego serca :-D
marta a ty jeszcze nie urodzilas :ico_oczko: glupi zart, ale ciagle dziala :-D
lucy jak sobie dajesz rady sama jak T pracuje? bo mnie chyba to samo niedlugo czeka. wczoraj sie z D poklocilismy i wyzucilam go do pracy i od nastepnego tygodnia chyba idzie (bo on mial ze mna siedziec do wrzesnia i mi pomagac, ale pomaga wszystkim swoim kolegom, zeby tylko z domu wybyc :ico_zly: )
kasia fajny dywanik, w krakowi jednak jest nomi, ale po drugiej stronie krakowa liczac ode mnie. nie chce mi sie zapieprzac tam tylko po dywanik... len mnie zlapal :-D
madziorka mi ta chusta dzisiaj przyszla, ale Łucja sie juz nie bardzo w nia miesci :-D albo ja czegos nie umiem. wydaje mi sie, ze jej sie tam kregoslup krzywi :ico_szoking:

kaasiaa79

10 lip 2007, 16:43

i mi pomagac, ale pomaga wszystkim swoim kolegom, zeby tylko z domu wybyc
skąd ja to znam :ico_zly: kuba jest taki sam :ico_noniewiem:
jak to zamała ta chusta? ja myślałam, ze ona jest gdzies do roku...no, ale Luśka to dziecię niestandardowe :ico_oczko:
daruje ci te dywaniki, ale o innych promocjach też będę informowac :-D

Wróć do „Pozostałe”