Yvone, to prawda dawno cie nie było i bardzo się cieszymy z twojego powrotu
Ja Kasia też nie mogę pisać, wczoraj się napisałąm jak głupia i ten error się pojawił
JA zapytałam się lekarza apropo ubranek dla dzidiz a on nie przejmuj się oni tam mają tone ubranek, jedynie na wyjście potrzebuje. To już jest jedno wiadome
Ja może jutro wypiore ubranka dla dzidzi te domowe, bo jedynie to mi zostało. No mama nie przesłała mi jeszcze kosmetyków, ale chyba mam jeszcze czas??
W przyszłym tygodniu zapytam się jaką formułe powinnam zakupić na wszelki wypadek, bo jest tu jedna która mi się strasznie podoba w formie zawartości odrzywczych i są one przechowywane w słoiczkach szklanych gotowe porcje mleczka, jedynie dokrencić smoka i jest gotowe. Podobno super !!!!!! Ciekawe co doktorek powie na ten temat.
[ Dodano: 2007-07-11, 13:39 ]
Wisienko najważniejsze mama może przyjechać i ci pomóc i zobaczyć maluszka.
Ja obawiam się o mnie i moją mamę, jak będziemy razem przez 9 tygodni, bo moja mama ma różne staroświeckie przyzywczajenia i np: nie jaży, że mój mężunio nie toleruje laktozy i potrzeba inaczej wykańczać zupki. Nie ze śmietaną i mąką, dodatkowo mężunio ma jakieś tam zwyrodnienie jelit i również trzeba być ostrożnym co mu się gotuje a moja mama e tam .

Co to będzie, już z nia rozmawiałam i jej mowiłam aby nie starała się nas uszczęśliwić na siłe, bo to wyjdzi jak ja byłam w polsce 2 lata temu, ciągle walczyłyśmy ze sobą. Bo moja mama chciałą abym była tą dziewczyną z przed wyjazdu. No ale rozmowa się udała i mam nadzieje, żę wiele sobie wyjaśniłyśmy.